Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan Nők akik már jobban szeretnek maszturbálni , mint a párjukkal szexelni , mert már unjàk a párjukat?
Figyelt kérdés
Esetleg inkább, ha lehetne , már másik Férfivel feküdnének le esténként?
Már nem akarnak partnerükkel, és ezért inkább szívesebben maszturbálnak??..
tegnap 13:59
1/3 anonim válasza:
Hát amikor én untam a párom az nem a szex miatt volt hanem mert a kapcsolat ellaposodott, és bár próbáltunk bele életet lehelni nem lett jobb idővel sem. Egy szar kapcsolatba meg a libidóm is lecsökkent, így ugyan annyira nem kívántam a párom mint az önkielégítést. Rovidesen vége is lett a dolognak. Ezt ma se csinálnám másképp, senkit nem akarok se megcsalni se tovább húzni az idejét kint ameddig úgy érzem van benne/bennünk potenciál.
2/3 anonim válasza:
Hát a farok nem tud több programban berregni na.
Annó Ő erőltette a kelléket
Én mondtam hogy nem akarom
De na vigyünk bele egy kis extrát
Na hát meg lett az eredménye
Azt ami jól megy segítség nélkül azt ne csesszétek el
3/3 anonim válasza:
Mondjuk nekem is van vibrátorom, de ha elérhető a párom aki egy hús vér ember ezerszer inkább őt választanám. Vagy most épp hogy egyedül vagyok is előbb hasznalom a kezem mint a készüléket. De mondjuk egy jó orális szexet egyik se ver, nem tudom mások hogy csúsznak rá így egy hasonló eszközre.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!