Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők szoktak,szeretnek maszturbálni?
Figyelt kérdés
2024. febr. 27. 01:29
4/45 anonim válasza:
A házas nők mindent szeretnek. Magukhoz is nyúlni miközben a férj nézi. Ha meg már nézi akkor segít és folytatja mással, máshogy is.
5/45 anonim válasza:
Igen. Miért a házas nők már egy másik világban élnek vagy mi?
6/45 anonim válasza:
#5 egyetértek😊 de a kérdés után kaptam privátot😅 szóval valszeg arra irányult hogy vannak pasik akiknek a felesége már szexmentes életét él, és keresik a társaságunkat😄😁
7/45 anonim válasza:
Gondolom igen ,attól is függ ,hogy az igénye mennyire nagy.
8/45 anonim válasza:
Az én feleségem heti 2-3 alkalommal szereti magát dugatni, elélvezni csikló izgatással tud olyankor is.
És kell neki heti 1-2 alkalom amikor magának masztizik, sokszor mondtam már csinálja előttem engem ez nagyon izgatna, de nem akarja.
(ez az egy vágyam még nem teljesült, hogy végig nézhessek egy igazi női masztit élőben, műsort szokott nekem csinálni szex közben a párom, hogy izgatja a csiklóját, de ez csak egy kis show, nem igazi maszti élvezésig, pedig az érdekelne)
9/45 anonim válasza:
Megértelek 8-as, nekem is régi vágyam hogy végignézhessem ahogy kielégíti előttem magát valakinek a felesége :)
10/45 anonim válasza:
Egyértelműen igen, nem mindig ér rá a férjem, aki volt pasi az is dobott...szóval muszáj🤷♀️🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!