Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas nők szoktak,szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas nők szoktak,szeretnek maszturbálni?

Figyelt kérdés

2024. febr. 27. 01:29
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
47%
Imádom a nő társaim kommentjeit olvasni. Jó látni, h szoktatok. Amúgy szerintem a kerdezőben azert merult fel a kerdes, mert ha valaki hazas, annak ott a ferje es akkor van kivel szexelni es akkor az embernek már nem is kell magahoz nyúlnia. En nem vagyok házas, ugyh a kérdező fejevel probaltam gondolkozni...
aug. 18. 01:13
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szerintem nincs ebben semmi. Sőt sokszor kapok tőle ilyen masztis videókat. Van itthon nagyon sok dildó azokkal is játszik.
szept. 2. 06:21
 33/45 anonim ***** válasza:
94%
Kozbe q szájába teszem és nézem ahogy többször is elelvez majd a szájába élvezek. 😉
szept. 2. 11:07
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul
szept. 2. 11:23
 35/45 anonim ***** válasza:
36%
Nem vallják be,és inkább félre kúrnak.
okt. 24. 09:06
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam, szeretek és szükségem is van rá, mert nem mindig elég, amit a férjem nyújt. N
okt. 24. 18:31
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés kivétellel mindenki. Régebben nem beszéltem a feleségemmel erről a témáról, de egyszer feljött és teljesen nyíltan megbeszéltünk erről mindent. Hatalmasat javított a kapcsolatunkon és a minőségen is. Elmondta hogy ő hogy szokta magának és én is nekem hogy a jó, aztán ezeket a technikákat az együttlétekben is kamatoztattuk. Sőt miután kiderült, hogy azért intenzíven önkielégtünk, amikor nem tudunk együtt lenni így vettem neki egy általa kiválasztott szuper jó műpéniszt, magamnak pedig egy maszturbátort. Még biztatjuk is egymást, amikor egyikünk dolgozik másik itthon. Tök jó, hogy nem kell ezt "fű alatt" csinálnunk.
okt. 25. 09:35
 38/45 A kérdező kommentje:
😋👍
nov. 5. 21:50
 39/45 anonim ***** válasza:
90%
Női fodrászként amennyi családanya mesélte el nekem.
nov. 19. 12:30
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Igen szoktam
dec. 17. 06:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!