Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretne tőlem?
Figyelt kérdés
Néha küld az osztálytarsam vidit ahogy veri a farkát, van hogy a saját szájába élvez.
Mit szeretne ezzel üzenni?
19 évesek vagyunk mindketten
2024. máj. 2. 09:51
2/23 anonim válasza:
Azt üzeni, hogy agyilag megragadt egy 12 éves szintjén...
3/23 anonim válasza:
Lol..
Én a helyedben tiltanám.
Ez már tényleg a kreténség magas iskolája.
4/23 anonim válasza:
Megdugna, csak mellé egy gyökér.
5/23 anonim válasza:
Mind a három válaszolónak menni fog a száz %, azt üzeni, hogy kezd idősebb pasikkal, de hogy küld el oda, ahonnan jött, és még finom voltam.. Sok fiatal srác nem érti, hogy miért buknak pl a 19 éves csajok ránk én sosem küldenék "dick-pic"-et, mert a lányt is és magam is megaláznám ezzel.
6/23 anonim válasza:
Egyébként mondanám, hogy oszd meg a barátnőiddel és röhögjétek ki, de az már túlzás lenne.
9/23 anonim válasza:
Néha küld? Vagyis neked ez vagy tetszik vagy béna vagy szólni, hogy nem érdekel ahogy a szájába veri. Szerintem normális ember már az első után azt volna, hogy vagy abba hagyja vagy az egész iskola látni fogja amit küldözget.
10/23 anonim válasza:
Már megint te vagy?? Pedig egy párszor kicsaptak.
"Hagyjátok, csak egy rossz troll!
Állandóan szexuális dolgokról irkálnak neki az osztálytársai, a kérdező meg sosem érti meg az üzeneteket."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!