Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon mit szeretne tőlem ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit szeretne tőlem ez a férfi?

Figyelt kérdés

5 évvel idősebb nálam és ideiglenesen azon a munkahelyen dolgoztam ahol ő is van most. Ő volt az aki a betanítást végezte rajtam és már akkor is megkérdezte hogy van-e barátom. Utána együtt dolgoztunk és nagyon gyorsan telt vele az idő, rengeteget nevettünk, sokszor flörtölt velem, tett félreérthető megjegyzéseket, munka után elhívott inni is valamit. Például amikor leguggoltam kilátszott a bugyim kicsit és nem vettem észre. Aztán elkeztem beszélni a munkáról hogy nem szeretem a monotonitást, erre azt válaszolta hogy ő sem, viszont a kék csipkebugyi a kedvence (akkor az volt rajtam) Azóta új munkahelyen lett, és elmentem onnan. Ő akkor elkérte a telefonszámom és azóta is sokszor fel szokott hívni, ír chaten, kérdezi, hogy hogy vagyok, hogy telnek a napjaim stb. Mindig felajánlja hogy segít ha kell és majd találkozni is szeretne velem. Amikor már 1 hétvégén belül másodjára hívott, megkérdeztem mit szeretne és mondta hogy csak jó hallani a hangom.

Most ő csak egy szexet szeretne vagy többet is?

2022. febr. 16. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Többet is. Senki sem hajszolna enyit csak szex miatt... Nyilván többet is akar.
2022. febr. 16. 23:34
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

A veséidre pályázik.

Amúgy kb igen, pontosan erre hajt.

2022. febr. 16. 23:35
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Ki akar kötözni a pincéjében a falhoz, ahol 19 évig fogsz raboskodni, ő meg mindennap lemegy majd hozzád egy pálcával, és véresre ver vele. Ezt leszámítva soha egy ujjal sem fog hozzádnyúlni, sőt mucikámnak fog hívni, ami elég para lesz. A postás fog kiszabadítani egy szerencsés véletlen folytán 2041. április 17-én.
2022. febr. 16. 23:43
 4/8 anonim ***** válasza:
25%

3:

Erre én is befizetek. Persze csak mint börtönőr. :D

2022. febr. 16. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:
42%

Kegyetlen vagy, Meta!, 🤪

2022. febr. 17. 00:29
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

5:

Zimbardo egy vicc volt. Jöjjön Dr Genya... akarom mondani, Meta. :D

2022. febr. 17. 00:33
 7/8 anonim ***** válasza:
36%
Rejtély számomra mit kedvelhet benned ha ennyi eszed van mindössze. :)
2022. febr. 17. 00:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha adnál neki valami jelet, hogy neked is bejön, akkor már lépne tovább szerintem és lehetne valami. A kérdés, hogy nős-e stb. Azt neked kell tudnod ennyi idő után

De ne legyenek illúzióid az ismerekedés egyik alappillére, hogy szexuálisan vonzónak tart, ezért keres és találkozgat veled. A többi már csak rajtatok múlik.

2022. febr. 17. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!