Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ráz le határozottan, ha tőlem semmit sem szeretne?
Az egyik fiú haveromrégen rám hajtottde akkor nem jöttünk össze főleg miattam. Azóta neki lett csaja. Viszont kicsit túltoltuk a barátságot a sráccal. Nem vagyoi büszke rá de többször kerültem vele intimebb kapcsolatba.
Neki az érintés szeretetnyelve állítása szerint. És tőlem is mindig kéri hogy érjek hozzá meg öleljem meg. Nyelves csókot nem mer nekem adni, de szájrapuszi már 4 alkalommal volt.
Ő azt mondta hogy szimpi vagyok neki de nem akarja eldobni a barátnőjével 2 év munkáját, nem fog szakítani vele, viszont nekem azt javasolta hogy ha megjön a kedvünk néha hozzá akkor szájrapusszizzunk. Miért nem utasít el ha soha nem akar tőlem semmit?
Bocsi, de hány évesek vagytok?
Szájrapuszi, ölelés? Ez aztán intim helyzet... amúgy nem ráz le, mert jó, hogy vagy, csak nem akar tőled vmi komolyat
Elég könnyen kapható vagy pótkeréknek :D
Téged nem zavar az hogy ilyen kis butus vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!