Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Szeretnétek, ha a párotok keményebb, határozottabb, tüzesebb lenne az ágyban?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 23. 10:15
1/8 anonim válasza:
Hát, én úgy gondolom, hogy a párommal egy nagyon kiegyensúlyozott kapcsolatban élünk (szexuális téren). Ugyanis megbeszéljük, hogy kinek mi a jó. Ez persze emberfüggő, de én agyon szeretem a durvább, vadabb, szenvedélyesebb aktusokat
2/8 anonim válasza:
Alap hogy csakis ilyennel bújok ágyba
Ilyen kis mulya tesze-tosza gyerek szóba se jöhet
4/8 anonim válasza:
Igen.
Az előttem szólónak csak annyit mondanék, hogy van némi átmenet a teszetosza és az ütvefúró stílusú pasik között.
Nem feltétlenül mulya az, aki nem vág hanyatt és passzíroz bele az ágyba... N
6/8 anonim válasza:
Nem, számomra pont elég határozott és tüzes.
7/8 anonim válasza:
Igen. De ez nem megbeszélés dolga. Erre vagy születni kell vagy annyira kívánni engem. Leginkább az utóbbi. Ha nem kívánom a partnerem, én is darab fa vagyok, ha meg kívánom, akkor tombolok. Szóval ez nem megbeszélés kérdése, ha nincs ez a szenvedély, akkor nem működik a kémia, vagy lelki akadályok vannak. Ez utóbbin segíthet a beszélgetés, de kizárt dolog, hogy a szexről.
8/8 anonim válasza:
Én csak ezt szeretem, szval igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!