Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta nincs szexuális kapcsolatom, szűkülhettem annyira össze, hogy tampon sem megy fel?
Figyelt kérdés
tegnap 12:22
1/9 anonim válasza:
Ezt pont itt kérdezed, ahol 3 anál után már sokak szerint pelenka kell, mert csak úgy kicsúszik minden utána? :D
Amúgy igen szűkülhetsz, de még rendes szexuális életet élve is, ha meg intim tornát végzel és rá tudsz feszíteni, akkor főleg.
2/9 anonim válasza:
Nekem alapból szűk a huvelyem
Egy mini Tampont is csak síkosítóval tudok fel helyezni
És ez akkor is volt amikor kapcsolatban voltam rendszeres szexel
3/9 anonim válasza:
De amúgy szűz lányok is használnak minit ami nem sérti a szűz hártyát
Szóval az hogy nem szexeltél jó ideje nem jelenti azt hogy annyira össze szűkület h a tampon nem megy be .
Mert akkor az ujjad se menne be az meg nagyobb mint egy tampon
5/9 anonim válasza:
Nem. Rendszeres nemi élet mellett is előfordulhat un. vaginizmus, de aggszűz apácánál is hogy akár egy ököl is felmenne (ha akarná). Nincs összefüggésben ezzel. Illetve csak annyi, hogy aki rendszeres, kielégítő szexuális életet él az aktus közben jobban el tudja magát engedni.
6/9 anonim válasza:
Amikor hasonlóan voltam akkor fájt amikor betette az alkalmim de 10 perc re rá kb hatalmasat élveztem. A tampon nekem felment
7/9 anonim válasza:
Megsúgom neked, barátnőm annak ellenére néha küszködik a tampon felhelyezésével, hogy nemi életet élünk. F
8/9 anonim válasza:
Énis szűk vagyok. Sokszor fàjdalmat okoz a tampon is. Ezért se erőltetem már. Ilyen a genetikánk egyszerűen.
9/9 anonim válasza:
Mi köze a kettőnek egymáshoz??
Nem izgalmi állapotban helyezed be a tampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!