Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mensi alatt ha tampon van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mensi alatt ha tampon van felhelyezve akkor érezni bármit is belöle nyalásnál?

Figyelt kérdés
Mármint, jön ki kis vér vagy vmi?
2023. aug. 31. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül, hogy a madzagra ráharap semmi nem történik, ha méret a tampon és nem vérzel orbitálisan...
2023. aug. 31. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Jön ki vér, ha nem cseréled időben. 26 n
2023. aug. 31. 19:35
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Simán nyaltam mensi alatt tamponnal, kb semmi különbséget nem éreztem máskori nyaláshoz képest
2023. aug. 31. 19:43
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Majd akkor nyalom a véres pin@jat, ha ő is kinyalja a seggem sz@rás után.
2023. aug. 31. 19:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem jön ki vér (max ha teljesen átázott a tampon). Viszont érdekesség, hogy puncinedv tud jönni közben, ami nem véres, hanem olyan mint máskor.

Azért tampon behelyezése után mosakodj meg kicsit lent. Szerintem így lesz tuti:)

N

2023. aug. 31. 20:06
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
A szexuális életet nem szabad összetéveszteni a gasztronómiai élvezetekkel. A két esemény között az a különbség hogy mást veszünk a szájunkba.
2023. aug. 31. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Fu, bmeg,most vacsoráztam... Ha frissen van feltéve akkor max a madzag lehet fizikailag zavaró, de egyébként meg fene a gusztusotokat. Én olyankor akkor is mocskosnak érzem magam ha frissen fürödtem. Ok, gyengébb napokon mehet a szex, de akkor se orál
2023. aug. 31. 20:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Dugni tudunk mensi alatt mivel a bnőm alig vérzik. Viszont hiába mosakszik meg, a szagot olyankor is érzem, más mint alap helyzetben és ezt már több nőnél tapasztaltam. Egyszerűen érezni. Szóval nyalás tutira nincsen olyankor. Nem is engedné, meg nem is akarnám.
2023. aug. 31. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
A tamponnak is van egy adott szaga/ize, meg a pinaiz is más olyankor (engem pl.nagyon bepörget. Imádom olyankor az izét, legszivesebben olyankor nyalok.)
2023. szept. 1. 01:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Zuhany, utána tampon fel és mehet a nyalás, addig a madzagot besimítom a fenekéhez.

😍

2023. szept. 1. 09:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!