Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viccen kívül kérdezem! Érzett már bárki női lábszagot?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 10:02
21/28 A kérdező kommentje:
Férfi létemre az enyém sem büdös.
2022. ápr. 15. 11:40
22/28 A kérdező kommentje:
Én szívesen megszagolgatnék egy női lábat csak azért mondtam 19es :D
2022. ápr. 15. 11:45
23/28 anonim válasza:
Én is büdös, de igényes női talpat akarok.
25/28 anonim válasza:
De az. Ápolt, attól még büdös nap végére.
26/28 anonim válasza:
Na de ha az is a cél, hogy büdi legyen, akkor honnan tudhatnám, hogy mondjuk hagyom valakinek, hogy megszagolja és aztán jól elhányja magát, mert az enyém nem olyan fajta büdi, ami neki tetszik?
27/28 anonim válasza:
Éreztem! A balerinás, harisnyás lábszagok izgalmasak tudnak lenni, főleg előbbi! 🤩🤩🤩
28/28 anonim válasza:
#26 hát igen nem vagyunk egyformák van aki nagyon érzékeny a szagokra, míg van aki összeségében nem, és köztük a kellemesebb női lábszagra sem! 😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!