Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viccen kívül kérdezem! Érzett már bárki női lábszagot?
Hát nekem csak akkor volt, amikor terhes voltam, elég büdi volt. Egyik exemnek férfi létére SEMMI lábszaga nem volt egész napos cipőhordás, kánikula, stb. ellenére sem. A többiekét sem éreztem különösebben. Az egyik fiamnak szintén nem érzem, a másiknak nagyon büdi. :( Pedig tök egészségesen eszik, rengeteget sportol és persze szorgosan fürdik. Mondjuk ő még kamasz, lehet, hogy jobb lesz a helyzet. (Az ő apukája a teljesen szagtalan lábú.)
Vonakodva ugyan, de el tudom fogadni, hogy izgató lehet egy nő lábának a szaga, csak ugye az nem teljesen természetes, mert a cipőben pácolódik. Vajon a természeti népeknél, akik egész nap, egész életükben mezítláb járnak, ott is van ilyen fétis? Hol lehetne ennek utánanézni? :)
Privit nem kérek, nem fogom elolvasni.
Akik mezítláb járnak ott nem lesz szép a lábuk hanem olyan lesz a talpuk mint egy kiszáradt földesút. Tiszta bőrkeményedés.
Én szeretnék női lábszagot érezni.
12
Ha most eléd raknának egy gyönyörű szép észak- vagy dél-amerikai indián nőt és megszagolhatnád a lábát úgy, hogy be van kötve a szemed, akkor problémád lenne?
Hehe, a redditen kiírtam egy kérdést, hogy "Do tribal people have foot fetish?", nem is engedi ki a kérdést, aztán azt, hogy "Do tribal people find feet attractive?", azt sem.
Egyre jobban érdekel a dolog. :)
15
:))
Azért nem találom ezt annyira gáznak, mert engem is kikiáltottak már fétisesnek, mert én meg szeretem a természetes férfi izzadtságszagot (persze nem mindenkiét). De mindenki leundorítózott meg elküldött az anyámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!