Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak akik sokáig bírjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik sokáig bírjátok a szexet azoktól kérdezem?

Figyelt kérdés
Nem érzitek az elélvezési ingert vagy vissza fojtjátok az érzetet vagy hogy zajlik ez nálatok
2022. márc. 28. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elterelem a gondolataim, mielőtt az inger elkezdene meredeken emelkedni, aztán utána vissza jönni fejben, de lent érzem hogy minden hajszálon múlik.
2022. márc. 28. 22:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

En visszafolytom.

Mindig megvarom,hogy a partnerem elelvezzen,vagy azt hogy kozosen elvezzunk el.

Ha o meg nagyon az elejen van,en meg mar elelveznek,akkor elterelem a gondolataimat.

19/F

2022. márc. 28. 22:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondd kérdező..!

Diétaztál már életedben? Ott sem arról van szó hogy "milyen jó neked hogy nem vagy éhes".

Hát a lókukit nem! Sőt, soha nem laktam jól, hova-tovabb mindig éhes voltam. De megálltam h nem zabálok.

A szexnéln is így van. Van mikor eleve nem is gyötör az inger. Illetve hullámokban jön. Szörfölni kell rajta. De vigyázz, ha átesel a holtponton akkor már ha akarsz sem tudsz elmenni

2022. márc. 28. 22:23
 4/11 Pomazi73 ***** válasza:
100%
Arra koncentrálok hogy a partnernek jó legyen és nem arra amit érzek. De ez 2 élű mert van, hogy utánna nehezen megyek el mert túl sok volt az inger. De a vizualitás és a póz sokat segít
2022. márc. 28. 22:23
 5/11 anonim ***** válasza:

Változó, de már szerencsére megtanultam gyorsabban elmenni.

Régen elég kellemetlen volt, hogy olyan hosszú volt a szex. Már kidörzsölődött a barátnőm, meg volt amikor rosszul érezte magát, hogy nem megyek el.

2022. márc. 28. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem is ögy van sajna, barátnőm érzi magát rosszul emiatt, de egyszerűen nem tudok gyorsabban, nem jön az inger. Orállal és kézzel tudok elmenni, egy bizokyos technikával, de azzal nagyon hamar.
2022. márc. 28. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hú nagyon is érzem, mi az hogy! Viszont megtanulható az önkontroll, gyakorolni kell, koncentrálni, de megtanulható.
2022. márc. 28. 23:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Ezt higy lehet megtanulni? A párom elég hamar el szokott menni, már kb mindent kiprobaltunk, de semmi nem vált be. Esetleg tudnátok ötleteket adni, hogy mire gondoltok, mit csináltok közben ? Köszi ☺️

23N

2022. márc. 28. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nekem abból ered, hogy maszturbáció függő voltam évekig, és minden nap órákig csináltam, volt, hogy napokon keresztül elélvezés nélkül, de ez sem túl jó😅
2022. márc. 28. 23:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, ez sem igazán az igazi ;D
2022. márc. 28. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!