Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig bírjátok szex nélkül?
Figyelt kérdés
Ciki ha én fiúként már évek óta nem csináltam? Vágynék rá de nem tudok csajt találni rá. Bánom hogy így telik el a fiatal korom.2022. márc. 3. 20:10
3/9 anonim válasza:
Igy h napi tobbszor maszturbalok igy akar egy evig is kibornam siman. 25L
4/9 anonim válasza:
Csatlakozom az 1-es válaszolóhoz.
2003. júliusában hagytam abba az utolsó közösülési kísérletet. Azóta voltak próbálkozások az ellenkező nem részéről, de én nem adtam be a derekam.
Nem jelentenek semmit a kémiai megingások részemről. Éppen most ábrándultam ki a délutáni órákból valakiből: nagyon durván átvert a hülye ígéreteivel hónapok óta, csak hogy "levadászhasson".
6/9 anonim válasza:
Sajnos nekem is közel a 18 év, de nem azért mert annyi vagyok és még szűz.
Ahogy a 4es írja, 2003-2004 óta csak a maszti. /F
7/9 anonim válasza:
Addig bírom bro' ameddig te: amíg nem találok hozzá partnert 😂 Tipp: ne a bugyiba akarj egyből bejutni és ne a neten próbáld.
8/9 anonim válasza:
Én annak idején 2 évig bírtam azután, hogy volt pinában a farkam előtte.
9/9 anonim válasza:
10 éve szexelek és vagyok párkapcsolatban. A maximum a kötelező 6 hét volt (szülés után), de ott már zakkant voltam. Na meg korábban elkezdtünk pettingelni. Normál esetben 2 nap maximum. Ha addig nem akar valamit a párom, akkor én támadom őt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!