Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,asszonyok,ti mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,asszonyok,ti mennyi ideig bírjátok ki szex nélkül?

Figyelt kérdés
Lehet baj van velem de ha már 5 nap kimarad a szex én idegbeteg vagyok. Mint egy hülye olyankor, nem lehet hozzám szólni. Mivel tudom el nyomni a hormonjaimat? Ez nem természetes hogy minden nap kelljen a szex. Volt egy 3 éves kapcsolatom, rengeteget szexeltünk de szét mentünk mert azt mondta ő ezt a sok szexet már nem bírja. Frusztrálja a hatalmas szexuális igényem. Szóval jó lenne ez ellen tenni. De azért érdekes hogy nagy szája volt mikor meg ismerkedtünk, tudta milyen vagyok és mondta neki szex mániás nő kell aztán meg be fuccsolt. Kínlaszt ez,valami hormon gyógyszer van ez ellen?

2021. febr. 1. 21:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%

Van. Egy férfi, vagy kettő, vagy három.

De tényleg. A legtöbb pasi azt mondja hogy mekkora csődör. Addig amíg nem találkozik egy ilyen ètvàgyú nővel.

2021. febr. 1. 21:20
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagy túlfűtött. A napi szex nem sok.

Kivéve ha naponta 2_3 órát kell szexelni.

2021. febr. 1. 21:21
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

Én bármeddig, lassan azt hiszem, de egyedülálló vagyok.

Ha állandó partnerem volna, akivel együtt is élnék, és jó vele a szex, akkor úgyis elérném, hogy akarja ő is, amikor megkívánom - és a napi 1 szerintem egyáltalán nem sok. Nem kell mindig kaviár (= órákig vadul/szenvedélyesen), sokszor egy ötperces welcome-szex is jól tud esni. (ha van kivel persze.)

2021. febr. 1. 21:25
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Buta dolog emiatt magadat széthormonoztatni, egy párterápia talán hasznosabb volna...
2021. febr. 1. 21:26
 5/21 A kérdező kommentje:
Nem hosszú, fárasztó szexet igénylek. Csak az a vad 5 perces is tökéletes csak ki legyek elégítve. Olyan vagyok mint egy rossz pasi.
2021. febr. 1. 21:29
 6/21 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is napi 1, amire minimum igényem van. Este mindig, de én reggel is elbírom :D Nem hiszem, hogy ez baj lenne. Én is sajnos sokszor jártam úgy, hogy nagy volt a pasi szája, és fele annyit bírt, mint én. Eltérő igények, de a jó hír, hogy vannak, akik bírják ;)
2021. febr. 1. 21:30
 7/21 anonim ***** válasza:
28%
Hordj erényövet. Vagy vegyél egy vibrátort. Legyél kicsit dominánsabb és támadd le a párodat, lovagold meg, ülj az arcára, stb, használd ki, 5 perc, aztán mehetsz a dolgodra. Nemtudom. Rengeteg lehetőséged van sztem, nem kell gyógyszereken meg hasonló marhaságokon törnöd a fejed.
2021. febr. 1. 21:33
 8/21 anonim ***** válasza:
78%
A csajom is pont ilyen. Ha épp fàradt vagyok akkor elintèzem a vibrivel, nyalással.
2021. febr. 1. 21:36
 9/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem elnyomnod kell, hanem megfelelő partnert választanod akivel megegyezik a libidód ennyi. Elnyomni úgysem tudod - amúgy meg le akarnál mondani az egyik legjobb dologról az életben? Nem lesz semmi bajod a sok szextől, a nagyon sok szextől sem, ez nem olyan mint az étkezés hogy elhízol ha sokat eszel.
2021. febr. 1. 21:39
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is olyan vagyok, mint egy rossz pasi😄 Idegesít az órákig nyalifalizás. Persze az igazán jó nyalás az bitang jó, de aki nagyon érti, az ezzel is elküld 3 perc alatt, 0ról.

Nem passzolsz a partnereddel: mindenki változik, csak ti nem azonos irányban tettétek.

2021. febr. 1. 21:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!