Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,asszonyok,ti mennyi ideig bírjátok ki szex
nélkül?
Van. Egy férfi, vagy kettő, vagy három.
De tényleg. A legtöbb pasi azt mondja hogy mekkora csődör. Addig amíg nem találkozik egy ilyen ètvàgyú nővel.
2021. febr. 1. 21:20
Nem vagy túlfűtött. A napi szex nem sok.
Kivéve ha naponta 2_3 órát kell szexelni.
2021. febr. 1. 21:21
Én bármeddig, lassan azt hiszem, de egyedülálló vagyok.
Ha állandó partnerem volna, akivel együtt is élnék, és jó vele a szex, akkor úgyis elérném, hogy akarja ő is, amikor megkívánom - és a napi 1 szerintem egyáltalán nem sok. Nem kell mindig kaviár (= órákig vadul/szenvedélyesen), sokszor egy ötperces welcome-szex is jól tud esni. (ha van kivel persze.)
2021. febr. 1. 21:25
Buta dolog emiatt magadat széthormonoztatni, egy párterápia talán hasznosabb volna...
2021. febr. 1. 21:26
5/21 A kérdező kommentje:
Nem hosszú, fárasztó szexet igénylek. Csak az a vad 5 perces is tökéletes csak ki legyek elégítve. Olyan vagyok mint egy rossz pasi.
Nekem is napi 1, amire minimum igényem van. Este mindig, de én reggel is elbírom :D Nem hiszem, hogy ez baj lenne. Én is sajnos sokszor jártam úgy, hogy nagy volt a pasi szája, és fele annyit bírt, mint én. Eltérő igények, de a jó hír, hogy vannak, akik bírják ;)
2021. febr. 1. 21:30
Hordj erényövet. Vagy vegyél egy vibrátort. Legyél kicsit dominánsabb és támadd le a párodat, lovagold meg, ülj az arcára, stb, használd ki, 5 perc, aztán mehetsz a dolgodra. Nemtudom. Rengeteg lehetőséged van sztem, nem kell gyógyszereken meg hasonló marhaságokon törnöd a fejed.
2021. febr. 1. 21:33
A csajom is pont ilyen. Ha épp fàradt vagyok akkor elintèzem a vibrivel, nyalással.
2021. febr. 1. 21:36
Nem elnyomnod kell, hanem megfelelő partnert választanod akivel megegyezik a libidód ennyi. Elnyomni úgysem tudod - amúgy meg le akarnál mondani az egyik legjobb dologról az életben? Nem lesz semmi bajod a sok szextől, a nagyon sok szextől sem, ez nem olyan mint az étkezés hogy elhízol ha sokat eszel.
2021. febr. 1. 21:39
Én is olyan vagyok, mint egy rossz pasi😄 Idegesít az órákig nyalifalizás. Persze az igazán jó nyalás az bitang jó, de aki nagyon érti, az ezzel is elküld 3 perc alatt, 0ról.
Nem passzolsz a partnereddel: mindenki változik, csak ti nem azonos irányban tettétek.
2021. febr. 1. 21:50
További kérdések: