Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,asszonyok,ti mennyi ideig bírjátok ki szex nélkül?
Figyelt kérdés
Lehet baj van velem de ha már 5 nap kimarad a szex én idegbeteg vagyok. Mint egy hülye olyankor, nem lehet hozzám szólni. Mivel tudom el nyomni a hormonjaimat? Ez nem természetes hogy minden nap kelljen a szex. Volt egy 3 éves kapcsolatom, rengeteget szexeltünk de szét mentünk mert azt mondta ő ezt a sok szexet már nem bírja. Frusztrálja a hatalmas szexuális igényem. Szóval jó lenne ez ellen tenni. De azért érdekes hogy nagy szája volt mikor meg ismerkedtünk, tudta milyen vagyok és mondta neki szex mániás nő kell aztán meg be fuccsolt. Kínlaszt ez,valami hormon gyógyszer van ez ellen?2021. febr. 1. 21:10
21/21 anonim válasza:
Persze, biztos mindenki nő itt, aki szexuálisan túlfűtött nőnek adja ki magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!