Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legidegesítőbb, lányokhoz szóló kérdések itt, amik ismétlődnek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 16:52
21/33 anonim válasza:
18-as, újabb tévedésed... Belefutottál a csapdába, mert nem vagyok öregdiák, soha nem is voltam... Nem tudom miféle dolgaid vannak neked...
22/33 anonim válasza:
Óh, dehogy nem! Sok egyéb néven is írtál már. Ha nem töröltem volna be is másolnám ide
23/33 anonim válasza:
Szexuális kerdezz felelek..hogy gyorsabban haladjon már irhatod az első kérdést.
24/33 anonim válasza:
Mekkora volt a legnagyobb merev pénisz amivel talalkoztatok?
Ha reggel pisilsz szerinted mennyi ferne a számba?Milyen erősen jön a pisi?
25/33 anonim válasza:
Ez a reggeli pisilős úgy látom sokakat megtalál. Avokádó meg valami szám a neve. 😀
26/33 anonim válasza:
A szőrmebundákat szereted? Mert ha igen hamarosan nyílik az üzletem.
27/33 anonim válasza:
Jajj, a szőrmebunbás, tényleg. Engem már modellnek is hívott 😀
29/33 anonim válasza:
A pasi kedvéért kifeherítenétek a popsilukatokat?
30/33 anonim válasza:
"Legextrémebb / legizgalmasabb szex sztori"
"Hármas, négyes, többes"
"Maximum hány fiúval voltál együtt egyszerre"
"Ideális péniszméret"
"Most akkor r i b i vagyok?" - és 90%-ban fiúk írnak valami kamusztorit
"beteges (pl. animal, stb) illetve családon belüli szex kérdések"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!