Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legidegesítőbb, lányokhoz szóló kérdések itt, amik ismétlődnek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 16:52
11/33 anonim válasza:
Pl. ez: "Mik a legidegesítőbb, lányokhoz szóló kérdések itt, amik ismétlődnek?"
12/33 anonim válasza:
Tessék egy újabb gyöngyszem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
13/33 anonim válasza:
Üdv!
A legidegesítőbb: Az, amikor a privát üzenetért ócsárolni kezdenek a tisztelt lányok. (Akik egyébként bőszen kutakodnak a rovat kérdései közt, mert ááá, őket amúgy nem érdekli a téma...)
Röhej.
14/33 anonim válasza:
Abból, hogy szívesen beszélek a szexualitásról anonim, nem következik, hogy megadom a személyes elérhetőségeimet, képeket küldözgetek, vagy agyhalott kérdésekre válaszolok.
15/33 anonim válasza:
12-es vagyok: ÜZENEM annak aki lepontozott, írjon nekem privátot és beszéljük már meg, ne szánalmas lehúzogatással szórakozzon, vállalja a véleményét, írjon nekem.
16/33 anonim válasza:
15-ös, DE bizony hogy kövwetkezik, hogy köteles vagy normálisan válaszolni a privátra. A profilnév is anonim, senki nem kéri el privátban tőled a személyi adataidat. Hülyeségeket ne írj.
17/33 anonim válasza:
#12 es válaszoló, téged itt már sokan ismerünk, te is egyike vagy a megrögzött privátozóknak, viszont te rengeteg néven szerepelsz az oldalon, de a stílus ugyanaz, mint most is. Ha hárítják az ismerkedési, képcserélős privátjaidat, akkor kamus pasik. Tőled nagyobb kamus viszont nincs az oldalon. Öregdiák,és még sok egyéb neved van. Miért is??
18/33 anonim válasza:
Egyébként pedig szabálynak megfelelően lehet tiltani a privátozót, én is szoktam, ha zavar valaki. Természetes dolog. Vannak értelmes privátozók és vannak agresszív állatok. Én is egyetértek azzal hogy bárkivel nem állunk le. De az alap tisztelet mindenkinek jár és a tiszta lap!
19/33 anonim válasza:
Senki nem köteles válaszolni semmire. Pláne nem ezekre a spam-ekre, amiket itt tolnak egyesek.
A közösségi oldalaimon a saját nevem van, ami személyes adat. Te írsz hülyeséget.
20/33 anonim válasza:
18-as, súlyos tévedésben vagy, inkább ezt Rád lehetne mondani, egyike vagy a megrögzött lehurrogóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!