Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi volt megcsalással kapcsolatosan a leg merészebb szituáció ami ha a mai napig estetekbe jut a markotokba röhögtök hogy meg rudtátok csinálni , és nem buktatok le pedig közel voltatok hozzá?
Figyelt kérdés
#Mrgcsal
2022. ápr. 13. 03:51
1/6 anonim válasza:
Az ablakon menekülő, majd a kerítésen átugró srácnak kiment a bokája.
2/6 anonim válasza:
Normális nő nem szórakozik ilyenen. Az viszont tök vicces volt, amikor anyád beadta apádnak, hogy tőle vagy, és az el is hitte, hogy nem az állatkerti majom csinálta fel anyucidat.
3/6 A kérdező kommentje:
#2 frusztrált vagy.Csak nem dugtak a hátadon...?A végén meg lelépett a szeretőjével, és gyerekeik vannak, boldog házasságuk van?
2022. ápr. 13. 06:25
4/6 anonim válasza:
Erről a tegnapi ne basszunk ki a ribikkel kérdés jutott eszembe 🤣
5/6 anonim válasza:
Amikor a főnököm hazavitt egy este kocsival és a ház előtt a kocsiban még leszoptam. Alig hogy kiszálltam és indultam a házhoz jött haza a pasim.
6/6 anonim válasza:
A munkám mellett alkalmival jártam egy hotelbe dolgozni. Az egyik alkalommal amikor szóltak a vendégek, hogy kb 1 órát késni fognak, a front office managerrel (akivel akkor már jó ideje viszonyom volt) kimentünk a kocsimmal a közeli szőlőbe és ott csináltuk.
Máskor meg a hotelben szoptam le meló közben.
A férjem előtt nem buktam le soha (pedig sejtette), a hotelben meg más is csinálta a dolgozók közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!