Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mi volt megcsalással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mi volt megcsalással kapcsolatosan a leg merészebb szituáció ami ha a mai napig estetekbe jut a markotokba röhögtök hogy meg rudtátok csinálni , és nem buktatok le pedig közel voltatok hozzá?

Figyelt kérdés

#Mrgcsal
2022. ápr. 13. 03:51
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Az ablakon menekülő, majd a kerítésen átugró srácnak kiment a bokája.
2022. ápr. 13. 05:12
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Normális nő nem szórakozik ilyenen. Az viszont tök vicces volt, amikor anyád beadta apádnak, hogy tőle vagy, és az el is hitte, hogy nem az állatkerti majom csinálta fel anyucidat.
2022. ápr. 13. 05:20
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 frusztrált vagy.Csak nem dugtak a hátadon...?A végén meg lelépett a szeretőjével, és gyerekeik vannak, boldog házasságuk van?
2022. ápr. 13. 06:25
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Erről a tegnapi ne basszunk ki a ribikkel kérdés jutott eszembe 🤣
2022. ápr. 13. 06:40
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Amikor a főnököm hazavitt egy este kocsival és a ház előtt a kocsiban még leszoptam. Alig hogy kiszálltam és indultam a házhoz jött haza a pasim.
2022. ápr. 13. 07:59
 6/6 anonim válasza:
100%

A munkám mellett alkalmival jártam egy hotelbe dolgozni. Az egyik alkalommal amikor szóltak a vendégek, hogy kb 1 órát késni fognak, a front office managerrel (akivel akkor már jó ideje viszonyom volt) kimentünk a kocsimmal a közeli szőlőbe és ott csináltuk.

Máskor meg a hotelben szoptam le meló közben.

A férjem előtt nem buktam le soha (pedig sejtette), a hotelben meg más is csinálta a dolgozók közül.

2022. ápr. 13. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!