Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik egy ronda nőt bottal sem piszkálnának meg, nektek milyen nő számít rondának? Hogy néz ki számotokra egy ronda nő?
szerintem még a 2.0-as ból az első kép balról is jó.
Nekem be jönne a többi már nem sajna pedig azt hittem nincs ronda nő de úgy látszik van az mondjuk lehet pasi kategóriában én is a legutolsó táblázat legutolsó sorában vagyok.
Faszi vagyok és nem jófejségből mondom neked, de holtbiztos, hogy nem a 0.5-ös sorba tartozol. Jó eséllyel inkább az 5.0-ás sorba. Azért merem ezt mondani, mert az az átlag, azaz abból van a legtöbb...
21
"azt hittem nincs ronda nő de úgy látszik van"
Persze, hogy van. Miért, hogy jutottál arra a gondolatra, hogy nincs? Vagy úgy gondoltad, hogy ronda férfi sem létezik? Ha van ronda férfi, akkor miért ne lenne ronda nő? stb.
24 amilyen pasi vagy olyan a ronda nő?
Basszus 2022 es kérdés nekem meg olyan mintha tegnap vàlaszoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!