Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik egy ronda nőt bottal sem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik egy ronda nőt bottal sem piszkálnának meg, nektek milyen nő számít rondának? Hogy néz ki számotokra egy ronda nő?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 00:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

szerintem még a 2.0-as ból az első kép balról is jó.

Nekem be jönne a többi már nem sajna pedig azt hittem nincs ronda nő de úgy látszik van az mondjuk lehet pasi kategóriában én is a legutolsó táblázat legutolsó sorában vagyok.

2022. ápr. 11. 19:59
 22/25 anonim ***** válasza:
63%

Faszi vagyok és nem jófejségből mondom neked, de holtbiztos, hogy nem a 0.5-ös sorba tartozol. Jó eséllyel inkább az 5.0-ás sorba. Azért merem ezt mondani, mert az az átlag, azaz abból van a legtöbb...

2022. ápr. 11. 20:02
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

21

"azt hittem nincs ronda nő de úgy látszik van"

Persze, hogy van. Miért, hogy jutottál arra a gondolatra, hogy nincs? Vagy úgy gondoltad, hogy ronda férfi sem létezik? Ha van ronda férfi, akkor miért ne lenne ronda nő? stb.

2022. ápr. 11. 20:08
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen én vagyok
aug. 5. 21:28
 25/25 anonim ***** válasza:
54%

24 amilyen pasi vagy olyan a ronda nő?

Basszus 2022 es kérdés nekem meg olyan mintha tegnap vàlaszoltam volna.

aug. 6. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!