Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik egy ronda nőt bottal sem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik egy ronda nőt bottal sem piszkálnának meg, nektek milyen nő számít rondának? Hogy néz ki számotokra egy ronda nő?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 00:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Találtam egy képet, amin a nő úgy néz ki nagyjából, mint én. Szerintetek ő milyen?

[link]

2022. ápr. 11. 09:07
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
11-es, azon a képen melyik a nő?
2022. ápr. 11. 09:10
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem ronda. Nyilván nem az a klasszikus szépség. Fel lehetne dobni. Mosoly, haj, megfelelő ruhák. Ha ilyen vagy, ne aggódj, hanem cselekedj.
2022. ápr. 11. 09:12
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Átlagon aluli.

2022. ápr. 11. 11:38
 15/25 anonim ***** válasza:

Hát ezt teljesen szubjektív. Valaki linkelte a dagadt csajt hát nekem is dagadtnak számít.

A táblázatban még 3.5 körül is volt olyan csaj aki lehet hogy jó csaj.

És tegyük hozzá a 11es által linkelt képen se sok látszik a csajbol. Az arca átlagos nem kifejezetten szép de nem is csúnya. Ha pl szalkasabb vagy átlagos teste van plusz valamennyi segge már nem rossz. Ha ki is edzene magát, nagyobb kerek segge lenne akkor azt mondom hogy nagyon bejön. Ha jó a személyisége , bevállalós az ágyban akkor jó nő. Ha még az anált is élvezi akkor legjobb választás nekem.

2022. ápr. 11. 12:58
 16/25 A kérdező kommentje:

6.

Ez a faszikra vonatkozó lista nem feltétlen tükrözi az én ízlésemet.

A listán a legjóképűbb számomra Sam Retford, aki csak 6-os minősítést kapott.

A 3-asok között ott a legutolsó pasi, aki unknown, ő pl. egy totál szokványos átlagarc Magyarországon. Szerintem jóképű, nekem tetszik, nem is értem hogy lehet átlag alatti. Egy csomó ember van, aki úgy néz ki, mint ő, és igencsak távol áll a rondától.

2022. ápr. 11. 13:09
 17/25 anonim ***** válasza:

Amy Schumer.

Nem is az, hogy ronda lenne. De valamiért nagyon taszító nekem.

2022. ápr. 11. 13:12
 18/25 A kérdező kommentje:

Én a feketéket, barna bőrűeket nem néztem, értékelhetetlenek számomra, annyira nem ilyen pasira vágyok, meg ilyeneket inkább Amerikában, Angliában látni, ahol sok a bevándorló.

De a 3,5-es Prakash nevű egyáltalán nem néz ki rosszul, ha én is ilyen indiai vagy hasonló nő lennék, simán tetszene. Kedves, normális arca van.

A kínai-szerű arcok közül, nekem szinte mindegyik tetszik. Nem ezen a listán, de úgy általában, ha az utcán meglátok egy kínai (vagy kínaihoz hasonló) férfit. Szinte mindegyik jóképű, a nők is gyönyörűek közülük.

A 4,5-es Hirohiko is tök jól néz ki.

Jonah Hill sem rossz, ő is csak 4,5-et kapott.

De a 3-as ázsiai unknown is totál rendben van, meg a 4-es Psy, annyi csak, hogy ázsiai arcuk van, tehát szokatlanabb.

Richard Madden meg hogy keveredett a jóképűek közé? Legjobb esetben is csak átlagos.

2022. ápr. 11. 13:22
 19/25 A kérdező kommentje:
Ti fiúként/férfiként találtatok kivételt a női listában? Akiket ti másképp értékelnétek?
2022. ápr. 11. 13:24
 20/25 anonim ***** válasza:

Olvasd el a leírásokat is a képek jobb oldalán. Az alapján lehet érteni fogod ki miért került oda, ahova. Nők között én nem találtam semmi különöset. 7.0 és fölötte már mind nagyon jó nő (ismételten a jobb oldali leírásokat kell olvasgatni a miértekért). Számomra 7.0 fölött már nincs szignifikáns különbség. Mindegyik tetszene. Mondjuk én nem tetszenék nekik, de ez már más kérdés :D.

2022. ápr. 11. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!