Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Manapság ez már cikinek számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ez már cikinek számít?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és igazából egyszer se borotváltam még le a péniszem. Ahogy hasonló kérdésekből látom ezen az oldalon, azt látom hogy inkább ez már ciki, tehát hogy leginkább mindenki borotválja.
2022. ápr. 5. 13:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Magánügyed

29/F

2022. ápr. 5. 13:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki,a te dolgod,amúgy sem tudja ezt senki,csak akinek elmondod.
2022. ápr. 5. 13:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Magánügy.

Nem ciki, de borotválva lényegesen szexibb.

2022. ápr. 5. 14:03
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Nekünk nem ciki. Te meg úgy hordod ahogy neked jólesik.

Arra azért készülj fel, ha szexelni akarsz, ez hátrány lesz, főleg ha azt szeretnéd hogy a csaj orálisan is kényeztessen. A többségüknél ez kizáró ok.

Ha meg marha nagy mázlid van, összejöhetsz olyannal is akinek így is bejön, de erre kisebb az esély.

2022. ápr. 5. 14:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Magánügy de tényleg nem jó úgy szopni, hogy egy ,,fészekbe" nyomódik az orrod, csikizi, tüsszentened kell és nem kapsz annyira sem levegőt mint addig

L

2022. ápr. 5. 14:52
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Na én meg 40 felett vagyok és én sem borotváltam le, hűha. Eddig semmilyen gond nem volt belőle, pedig volt már pár "esetem".
2022. ápr. 5. 15:40
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Közügy.
2022. ápr. 5. 19:06
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
A mai generációnál úgy néz ki, hogy hátrány. Én még 40 sem vagyok, de soha nem borotváltam és mégsem volt problémája vele egyik nőmnek sem...
2022. ápr. 5. 19:36
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem ciki, hanem most kezd újra elfogadott lenni a szőrös pénisz. Én pl 26 éves vagyok, erős szőrzettel, főleg a farkamnál. Néhány évig én is borotváltam, vagy rövidre nyírtam, meg akartam felelni a csajoknak. De utáltam igazából. 2 éve már ismét teljesen meghagytam, nem vágom egyáltalán, több nő látta már így, volt aki mondta, hogy eléggé szőrös, de így is elfogadott, és olyan is volt, aki kifejezetten mondta, hogy nagyon szexi és férfias így, tetszik neki.
2022. ápr. 5. 21:06
 10/12 anonim ***** válasza:

#9: áltasd magad nyugodtan, szíved joga. De azért tudd, hogy ez a "kezd újra elfogadott lenni" duma csak (ön)átverés, egyszerűen nem igaz.

Mindig is voltak, vannak és lesznek olyanok, akik a szőrzetet preferálják, és olyanok is, akik meg a szőrtelenítést. Sok száz éve már ez a helyzet. Ez nem divat vagy elfogadottság, sokkal inkább egyéni ízlés, preferencia kérdése. Sokaknak az tetszik, ha szőrtelen. Másoknak meg az ha szőrös. Mindenki olyan amilyen szeretne lenni, a többieknek meg semmi köze hozzá.

2022. ápr. 6. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!