Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a komplexusommal, a farkam méretével kapcsolatban? Ez nagyon durva komplexusnak számít?
Szóval nekem csak 12 cm hosszú a péniszem és nem is túl vastag.
De a vastagságát pontosan nem tudom, csak ránézésre látom hogy elég vékony…
Volt egy barátnőm 16 éves korom körül, aki egy visszafogott és intelligens, “normális” lány volt.
Persze az, hogy normális, totál szubjektív, de mégis nagyon sokan ezzel a szóval jellemzik.
És szép is volt (már pár éve nem tudok róla semmit).
És Ő sokat mondta teljesen magától, hogy örül annak, hogy nekem kicsit kisebb az átlagnál, mert számára pont ez az ideális méret… Ezt nem nyugtatásképpen mondta, hanem teljesen magától.
Én akkoriban soha nem mutattam jelét komplexusnak, szerintem még nem is voltak ilyen érzelmeim.
Kb. 2 év után szakítottunk és akkor elég durván megalázott a méretem miatt és azt mondta, hogy nem is élvezte a szexet velem soha.
Utána voltak olyan lányok akik maguktól kezdeményeztek nálam, de féltem hogy csalódást okoznék és nem mertem én is nyitni feléjük.
Aztán amikor már több mint 1 éve voltam egyedül és a szexet is már nagyon kívántam, azt gondoltam hogyha nem próbálkozom lányoknál, akkor az idő csak rontani fog a helyzeten…
Így csináltam egy Tinder profilt és ott egy elég tipikusan “cicababa”stílusú, szilikon mellű lánnyal lett matchem és vele kezdtem el ismerkedni… Nem volt az esetem és még az is felmerült bennem, hogy prosti (nem volt az).
De “miért ne?” alapon beszélgettem vele, majd találkoztunk és kapcsolat nem lett belőle, de úgymond szexpartnerek lettünk.
Ő az első alkalomnál mondta már, hogy elég kicsi a péniszem, és hogy általában az átlagfelettit szereti… De ettől még nem utasított el.
És az első alakom után kezdeményezett második, harmadik és negyedik alkalmat is… Pedig nem voltunk egy pár és semmi haszna nem volt belőlem.
Vagyis biztos hogy élvezte velem a szexet, ez pedig engem nagyon megnyugtatott.
Tényleg, elképesztő mértékig nyugodt voltam.
Majd vége lett a dolognak, lett barátja.
Most az a problémám, hogy bárkivel akivel ismerkednék, elmondom neki hogy nekem kicsi, nem tudom magamban tartani (tudom hogy beteges) és ha azt mondja hogy zavarja, akkor megnyugszom és elengedem az egészet… De ha azt mondja, hogy nem zavarja, akkor arra kezdek el gyanakodni, hogy hazudik.
Nem tudom, hogy miért. És nem mondom ki, de végig nyomaszt, amíg kapcsolatban állunk.
Mit kéne ezzel a dologgal kezdenem?
12 cm nem a világvége, teljesen használható kategória. A jó szexhez nem ló méretű farok kell, 100 dologtól függ milyen a szex minősége.
A volt barátnőd pedig csak azért vágta a fejedhez hogy kicsi a farkad mert szakítottatok és meg akart bántani. Az viszont egy nőnek sem szimpatikus ha te ismerkedési szakaszban a farkad méretével jössz. Nálam eleve kizáró ok lenne egy ilyen férfi és nem a farka mérete miatt hanem mert gátlásos. Bármennyire is gondolja sok férfi azt hogy minden nőnek a nagy farok kell, az esetek nagyreszeben a nők nem farok alapján szelektálják a férfiakat.
Nekem is ekkora van.
Soha nem foglalkoztam vele. Akinek nem vagyok jó, az menjen amerre akar.
Sok nővel voltam, alkalmikban is, és egyszer sem került szóba.
Ritka hülye vagy ha azzal kezded hogy mekkora a farkad.
CSináljad és szexelj amennyit csak tudsz és biztos lesz akinek ez lesz a jó.
De ilyen hülyén nekifogni nagy baromság.
Ha több hasznod nem is lenne belőle akkor is tudsz mindíg egy párszor szexelni .
De mondom, egész biztos lesz több csaj is akinek te leszel a legjobb.
Nekem 11 cm de csak 9 centi a kerülete. Én is inkább viszonylag elején elmondtam, mert nem akartam lányt kínos helyzetbe hozni. Amúgy meg hosszú évek óta inkább nem is erőltetem. Ilyennel már reménytelen (egyébként szűz vagyok és 40 éves leszek :D).
Szerintem is jobb előre letudni ezt, legalább megspórolsz magadnak egy kínos helyzetet, mi több, ha idejekorán letudod ezt, akkor továbblépni is könnyebb, mint mikor több hét ismerkedés után már elkezdesz érezni valamit a lány iránt.
Normális méretű, kár rajta agyalnod.
A GYK.hu-n pedig mindenkinek 50 centis a fasza (még a nőknek is), szóval itt csak lekezelő válaszokat fogsz kapni. Anonim oldal, a többségnek nagy a szája.
Azon gondolkoztál-e, hogy a pöcsödön kívül még mi az, amit nyújtani tudnál egy nőnek? Mert igazából a lényeg az lenne. Tudsz-e pénzt keresni munkával, mihez értesz, képes vagy-e fenntartani egy házat, egy autót, valami ilyesmi. Ha csak a pöcsödet méregeted a vonalzóval, annak nem sok értelme van. Nem látod a fától az erdőt.
De ez csak az én véleményem. A Tinder meg egy céltalan húspiac.
Egy gátlásos férfinál nincs kiábrándítóbb, ne csinald ezt magaddal.
Van egy fiú barátom évek óta, valahogy mindig úgy alakult hogy vagy neki vagy nekem volt komoly kapcsolatunk, nem jöttünk ossze. Másfél éve szakítottam, egyre többet találkoztunk barátilag, elindult valami (akkor neki még volt barátnője) viccesen sokat beszéltünk a szexről, gondolkodtam hogy belemegyek.
De ő elkezdte viccesen mondogatni, hogy neki nagyom kicsi de játékos, és milyen jó hogy kicsi mert análisan így tökéletes. Hát, teljesen elment tőle a kedvem...
Pedig az előző pasimnak is nagyon kicsi volt, sosem zavart, pótolta és nagyon szerettem, ezzel viszont teljesen kiábrándultam belőle.
A barátság megvan de a vágyam eltünt....
Gondolom nem az első este fogsz lefeküdni egy lannyal, mire oda eljuttok (tipi, tapi) érezni fogja mekkora, de akkor már a személyiséged elvarázsolja és nem fogja érdekelni
Úgy hogy hajrá ismerkedj!!!😁
N
Nem az a mantra, hogy a nőknek milyen világraszóló empatikus képességei vannak? Csak kérdezem. Naívan. Miniatűr pöccsel a gatyámban.
"Pedig az előző pasimnak is nagyon kicsi volt"
Csak a biztonság kedvéért. Átlag az 14 centi környéke. Ugye nem átlagosra gondosz (mint ahogy minden nő), amikor kicsiről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!