Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tanácstalan vagyok. Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok. Hogy verjem ki a pasinak, ha körül van metélve?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy pasival, és hát ma fog történni egysmás… Viszont körül van metélve, és nem tudom mit lehet tenni, és mit nem ebben az esteben. Eddig nem volt ilyen pasim. Ha hozzàérek a makkhoz az baj?
2022. ápr. 9. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Tapasztalatbol mondom. Jobb szopni egy farkat mint kiverni. N
2022. ápr. 9. 17:05
 2/5 DanielC ***** válasza:
69%
Ugyanazzal a mozdulattal mint eddig.
2022. ápr. 9. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva én síkosítót használnék.
2022. ápr. 9. 17:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi érdemi hozzaszólásokat.

Természetesen nincs forgatókönyv, de orál része a kézimunka is szerintem. Síkosítót nem szivesen nyalogatnám. Szóba került, és azt mondta nem átlagos van neki. Elöször azt hittem a méretére gondol, de végül kiderült mire utalt. Tehát csak a tövénél foghatom meg, és úgy?

2022. ápr. 9. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Vadidegen embereket kérdezgetsz, ahelyett hogy vele beszélnél erről. Istenem mi van veletek?
2022. ápr. 9. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!