Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet ez az érzés? Mások...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez az érzés? Mások tapasztaltak hasonlót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Felnőtt nő vagyok és olyanon megyek keresztül mint eddig soha. Ide költözött a szomszédságban egy pasi a családjával. Mikor először megláttam egy ideig csak néztük egymást bután. De aztán ment mindenki a dolgára. Nagyon ritkán futok vele össze de mikor a hangját meghallom vagy oda jön pár szót váltani a lábaim remegnek, érzem a torkomban a szívverésem, elvörösödök, szinte helyben össze esek. Nyilván családos embertől nem akarok semmit sem éppen ezért nekem baromira kellemetlen ez a helyzet azt hittem elmúlik biztos csak "tetszik". De kezd megrémiszteni, hogy rosszul leszek mindig ha őt látom. Pedig tényleg nem ismerem.És nem is akarom jobban megismerni abból csak baj lenne. Csak annyira furcsálom mit képes kiváltani egy ember a másikból. Pedig egy teljesen átlagos fiatal férfiról van szó. Külsőleg sem egy figyelem felkeltő,mégis valami van benne.Veletek volt már hasonló? Szívesen olvasnék személyes tapasztalatot tőletek :)

2021. jan. 31. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen volt velem ilyen először, az egyik tanárom iránt éreztem. Természetesen eszem ágában sem volt, hogy bármi legyen, de akármikor megláttam vagy hallottam, úgy éreztem hogy végem van (jó értelemben). Azóta is volt részem hasonlóban. Én ezt hívom kémiának. Amikor ennyire megkívánja az ember a másikat, minden egyéb ok nélkül.
2021. jan. 31. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

A tiltott gyümölcs a legédesebb. Ha meg megismernéd, lehet nem értenéd, mi tetszett benne. Ez egy felületes vonzalom, ami ha kölcsönös is lenne, nem tartana sokáig. Pláne, hogy családos ember. Idővel szerintem elmúlik.

Én is pont így voltam a szomszédommal, akinek élettársa van, aztán egyre jobban megismertem, hogy egy tutyi-mutyi, kicsit szerencsétlenkedő típus. Gyorsan túljutottam a képzeletemben létező, a valóságban egész más tulajdonságokkal rendelkező pasin.

2021. jan. 31. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
1 vagyok, 2nek maximálisan igaza van ebben.
2021. jan. 31. 16:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hasznosak voltak. Nekem ez az érzés 2 éve tart. Van, hogy eltelik 2hét nem látom őt de valamiért eszembe jut vagy álmodok vele. Ha pedig újra látom személyesen életveszély autóba ülnöm és vezetnem mert a hatása alatt vagyok. Volt persze nekem is olyan 14-15 évesen. :) Sőt volt hasonló 3 éve is. De őszintén és komolyan mondom ez annál sokkalta erősebb.
2021. jan. 31. 16:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Remélem idővel elmúlik
2021. jan. 31. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező hogy lehet számodra vonzó ha nem is igazán jó pasi ahogy írtad, vagy semmi extra? Nem lehet hogy valami belső tulajdonsága fogott meg? Bár azt írtad nem is ismered igazán, így mondjuk érdekes eset.
2021. jún. 9. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!