Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok szopas kozben ti a pasi szemebe neztek? Terdeltek altalaban?
Igazán mi sem szeretjük az alap ő áll és előtte térdelek pózt. Nem tudja magát elengedni, én sem, elhúzódik...
Vagy kanapén ül, lábai szét és elétérdelek, vagy fekszik a kanapén és oldalról támadok... Szeretem kéz nélkül csinálni és ehhez így sokkal jobb a szöge...
Esetleg ugyanez ágyon, csak ott behajolva fekszem az ölébe. Így eléri a fejem, nyakam, hátam, ha kicsit hátracsúszok a puncim, fenekem. Imádom ha simogat közben...
Az ágy mellett szekrény, 2 tükrös ajtó. Volt sokszor hogy nekidőlt a falnak, én ölébe hajoltam és úgy. Egy ideje megy végig kéz nélkül, ilyen pózban volt hogy "utasított" nézzem magam a tükörben ahogy csinálom. Elsőre nagyon fura volt, szégyenkeztem de nagyon izgató. Volt amikor magamtól néztem fel, tudom hogy ez nagyon beindítja és könnyebb dolgom van a végefelé... 😅
Volt, hogy végignéztem ahogy teleélvezi a számat - hol magamat, hol az arcát, a szemét fürkésztem... 😉
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!