Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azért van mert nem tud ellenállni?
Mert a férfi vadász! (lehet lepontozni) Az a genetikája ,hogy ahol csak lehet örökítse az génjeit. Ez a biológia.
Persze mivel nem vagyunk az őskorban nem esik neki minden nőnek de vadászik. Pláne ha visszacsatolás is megvan!
Amikor direktebb dolgok is szóba kerülnek megijed mert a jelenlegi kapcsolata is fontos és persze,hogy nem akar mindent borítani. Ezért lassítani akar!
De azok a fránya ösztönök dolgoznak! A nő is ott van minden nap előtte, tudja,hogy nem visszautasító és a fantázia játszani kezd!
Újra indul a vadászat és mivel megint vannak visszacsatolások a nő "kívánása",az elemi ösztönök erősödése lassan lebontja a gátlást és a félelmet! Itt megint csak a biológia veszi át az irányítást az ész felett! (Bármennyire is utálják ezt a fajta magyarázatot a hölgyek és alantas féregnek tartják az ilyen férfiakat, ez van (szerintem) a legközelebb az igazsághoz!)
És mivel nő és férfi egészen másképp van "bekötve" agyilag ,soha nem is fogják megérteni!
En melohelyen siman masztiztam is mar. Ennyit jelent csak egy melohelyi kollega is.gyorsürítés és ennyi. Aztan mentem haza mintha mi sem tortent volna.
En a nagy semminek sem tudtam ellenállni ha azt nezzük🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!