Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet szexkapcsolat orál nélkül?
Természetesen, miért ne működhetne? Az orál nem kötelező és elengedhetetlen része a szexnek, ha nektek így megfelel, élvezed és jó a szex vele, akkor miért dobnád..?
Az én párom sem szeret nyalni, mondjuk én sem szeretem túlzottan se kapni, adni meg főleg nem. Ettől még baromi jó a szex, működik köztünk a kémiai, kívánjuk egymást. Eszembe nem jutna emiatt szakítani, pláne hogy szeretjük és minden téren kiegészítjük egymást, szex nem minden. De en nyilván a hagyományos kapcsolatról beszélek, szexkapcsolatban jó esetben nincs érzelem, szerelem. Ha neked így nem jó, akkor lépj, de ha amúgy élvezed így is, akkor nem kell csak amiatt “szakítani”, mert XY azt mondta a gyk-n..
Részemről alap az orál, akár adni akár kapni!
Elégé frusztrált lennék ebben a helyzetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!