Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenét tegyek?
Szeretem a férjemet,nagyon.
Viszont szex terén el vagyok keseredve,minden alkalommal kb 2 perc alatt elmegy.
Semmire nincs időm,próbàltam hogy előtte másként jutattom el a csúcsra,de ezután nem áll fel neki.
Kértem hogy tartsa vissza,de nem sikerül neki,elmondása szerint ‘nagyon jó vagyok’(neki!)
Nem tudom mit tegyek?
Sajnos ebből az jön hogy ha időm engedi maszturbálok,de hüvelyi orgazmusom már kb 1,5 éve nem volt.
Fantáziálgatni is szoktam másokról,de nyilvàn tudom hogy nem csalom meg,mert szeretem.
Merre induljunk?
(Orvosi baja nincs)
használjatok segédeszközöket, próbáljatok ki egy csomó új dolgot. Változatosság gyönyörködtet. Pl lehet tökre élvezné, hogy téged kielégít egy dildóval vagy vibrátorral, előjáték gyanánt, az is lehet, hogy csiklóvibrátorral teljesen felhúz és amikor már robbansz, akkor hatol beléd és akkor a két perc is megteszi.
Nekem is néha van gyorsasági bajom és ha olyankor kielégítő az előjáték mindenféle kellék segítségével, akkor bizony rendesen kielégül az asszony és nincs több panasz.
"Amikor összejöttünk bírta,első pár alkalommal(kb5)"
mert stresszelt és volt még teljesítési kényszer
lehet ezen segíteni, csak akarat kérdése. Tudod ott van a baj, hogy miután elmegy, vége a szexnek. Ez nem adottság, sem gyakorlat, pusztán akarat.
15 válaszoló
Én mit tudok tenni?
Mit mondjak neki?
Ha elmegy igen vége mivel lelankad neki,tehát már nem is tudjuk folytatni.
Hogyne tudnátok folytatni? A szex nem csak az a rész, amikor benned van... simán orálozhatna is neked, vagy bármi módon segítene, hogy neked is jó legyen, de abszolút nem érdekli, hogy te élvezed-e.
Ez kívülről nézve nagyon szánalmas, és nem a te részedről.
Próbáld azt, hogy leszopod, majd egy óra múlva újra belekezdesz egy menetbe, úgy, hogy csinálsz valami igen izgatót (maszti, combfix, erotikus tánc), akkor már biztos nem megy el 2 perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!