Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kipróbálni a hármas szexet. Romlott vagyok ez miatt? Vagy ez teljesen normális? (19L)
Jelenleg nincs tartós kapcsolatom, de nagyon izgat a két fiú egy lány felállás.
Ha elképzelem magam ilyen helyzetben én lennék középen a fiúk elöl és hátul…
Az egyik a számban a másik hátulról kutyusban kényeztetne.
Aztán csere.
Nem rég kipróbáltam a popsit is, nagyon nem jött be de ha ez lenne az ára akkor ezt is bevállalnám a hármas kedvéért.
Ez nagyon gáz? Inkább ne fantáziáljak ilyesmiről?
A testnek (is) meg kell adni amit kíván!Engem nem érdekel az, hogy ki mit gondol!
Aki próbálta, az tudja hogy ez egy más világ, más érzés, más élvezet - mértékében és minőségében egyaránt!
Ma este kell eldöntenem benne vagyok-e az újabb partiban.
3 fiú két lány.
Mindenki mindenkivel. Bennem volt már két fiú egyszerre. (Popsi-punci) ezt nem lenne új de puncit nyalni… nem tudom még nem próbáltam.
Na megvolt a második. De a lány meggondolta magát. Nem jött. Így csak én voltam és három fiú.
Egyszerre dugtak. Mindig mindenem tele volt.
Nagyon nagyot élveztem. Erkölcstelennek érzem magam de jó volt.
Azt hiszem szex-örült lettem.
Fehér csoki…:-)
Éjjel ettem eleget…
Kérdező! azt tanuld meg egy életre: ami jó, szép és élvezetes az életben az vagy ártalmas, vagy erkölcstelen, vagy hizlal!:)
Örülj annak, hogy te is megtapasztalhattad azt, amit a nők többsége álmaiban nagyon szeretne, de csak keveseknek adatik meg átélni, megélni, megvalósítani!
Simán leribiznek, de ez egy cseppet sem zavar, mert csak irigyek - ráadásul érdektelenek!
*emiatt ;) nincs olyan hogy "ez miatt" falramászok ezektől :DDD
Ha megteszed kicsit romlott vagy igen.. ha a régi normákat/vallást vesszük alapul. De szerintem ha erkölcsöt nézzük és megbeszélitek mindenki tud róla és akarjátok az nem gáz/rossz :)
26/f
ja most nézem miket írtál a kérdésedre....akkor változtatok a válaszomon *tanulj meg írni öcskös :D és fantáziálgass kevesebbet.. 12 évesen még nem szabad.. korábbi voltam.
KAMU AZ EGÉSZ TUTI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!