Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretném kipróbálni a hármas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kipróbálni a hármas szexet. Romlott vagyok ez miatt? Vagy ez teljesen normális? (19L)

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs tartós kapcsolatom, de nagyon izgat a két fiú egy lány felállás.

Ha elképzelem magam ilyen helyzetben én lennék középen a fiúk elöl és hátul…

Az egyik a számban a másik hátulról kutyusban kényeztetne.

Aztán csere.

Nem rég kipróbáltam a popsit is, nagyon nem jött be de ha ez lenne az ára akkor ezt is bevállalnám a hármas kedvéért.

Ez nagyon gáz? Inkább ne fantáziáljak ilyesmiről?

2022. ápr. 5. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
84%

A testnek (is) meg kell adni amit kíván!Engem nem érdekel az, hogy ki mit gondol!

Aki próbálta, az tudja hogy ez egy más világ, más érzés, más élvezet - mértékében és minőségében egyaránt!

2022. ápr. 9. 12:33
 62/76 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz egyáltalán
2022. ápr. 9. 13:34
 63/76 A kérdező kommentje:

Ma este kell eldöntenem benne vagyok-e az újabb partiban.

3 fiú két lány.

Mindenki mindenkivel. Bennem volt már két fiú egyszerre. (Popsi-punci) ezt nem lenne új de puncit nyalni… nem tudom még nem próbáltam.

2022. ápr. 9. 17:55
 64/76 A kérdező kommentje:

Na megvolt a második. De a lány meggondolta magát. Nem jött. Így csak én voltam és három fiú.

Egyszerre dugtak. Mindig mindenem tele volt.

Nagyon nagyot élveztem. Erkölcstelennek érzem magam de jó volt.

Azt hiszem szex-örült lettem.

2022. ápr. 10. 08:54
 65/76 Felfujhatogyerek ***** válasza:
88%
Nem lettél az, mindig is az voltál. Én is így kezdtem, eloszor csak vágyakoztam rá aztán megtortént a dolog, azota ki nem hagynám a lehetoséget a tobbszoros élvezetre :D Ne egyél fehér csokit mert az nem normális, még ha finom és ízletes is de hát mit gondolnak majd mások.
2022. ápr. 10. 09:08
 66/76 A kérdező kommentje:

Fehér csoki…:-)

Éjjel ettem eleget…

2022. ápr. 10. 09:40
 67/76 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező! azt tanuld meg egy életre: ami jó, szép és élvezetes az életben az vagy ártalmas, vagy erkölcstelen, vagy hizlal!:)

Örülj annak, hogy te is megtapasztalhattad azt, amit a nők többsége álmaiban nagyon szeretne, de csak keveseknek adatik meg átélni, megélni, megvalósítani!

Simán leribiznek, de ez egy cseppet sem zavar, mert csak irigyek - ráadásul érdektelenek!

2022. ápr. 10. 09:51
 68/76 anonim ***** válasza:
100%
igaza van a 67 esnek.. azt szokták mondani hogy az számít normálisnak ami egyik felet se zavarja.. ha pl kajával dobálóznátok,... röfögtök... és csokiszószbamártott farkakat cumizol.. de ez senkit se zavar... valszeg feljelentene valaki ha látná a jelenetet :D de .. ez nektek a partnereknek megfelel akkor rendbe van..
2022. ápr. 10. 23:32
 69/76 anonim ***** válasza:
100%

*emiatt ;) nincs olyan hogy "ez miatt" falramászok ezektől :DDD

Ha megteszed kicsit romlott vagy igen.. ha a régi normákat/vallást vesszük alapul. De szerintem ha erkölcsöt nézzük és megbeszélitek mindenki tud róla és akarjátok az nem gáz/rossz :)

26/f

2022. ápr. 16. 20:09
 70/76 anonim ***** válasza:
69%

ja most nézem miket írtál a kérdésedre....akkor változtatok a válaszomon *tanulj meg írni öcskös :D és fantáziálgass kevesebbet.. 12 évesen még nem szabad.. korábbi voltam.

KAMU AZ EGÉSZ TUTI

2022. ápr. 16. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!