Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretném kipróbálni a hármas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kipróbálni a hármas szexet. Romlott vagyok ez miatt? Vagy ez teljesen normális? (19L)

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs tartós kapcsolatom, de nagyon izgat a két fiú egy lány felállás.

Ha elképzelem magam ilyen helyzetben én lennék középen a fiúk elöl és hátul…

Az egyik a számban a másik hátulról kutyusban kényeztetne.

Aztán csere.

Nem rég kipróbáltam a popsit is, nagyon nem jött be de ha ez lenne az ára akkor ezt is bevállalnám a hármas kedvéért.

Ez nagyon gáz? Inkább ne fantáziáljak ilyesmiről?

2022. ápr. 5. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:

Itt nem ez volt a lényeg.

Mi az hogy seggből szájba?

Volt mindkét srác bennem itt is ott is. Mindkettőnek le is nyeltem.

Ők is kinyaltak itt is ott is.

Hogyan kellett volna mindezt megoldani úgy hogy azt nézem ki honnan mit húzott ki és hova fogja dugni?

Az egész kaland arról szólt hogy élveztük egymás testét mindent a szánkba vettünk vagy bele dugtunk amit lehet ahova lehet. Élveztük mindhárman. Én pl. még sose nyaltam ki egyik pasim popsiját és csak néha kényeztettem a heréit. De a srácok kérték és nem volt tabu. Csak arra figyeltünk senkinek ne fájjon semmi. A fiúk se voltak finnyásak én miért lettem volna?

Volt egy póz amit nagyon szerettek:

69 én alul. A másik fiú a popsimban. Aztán csere. Ott azért elég közel kerültek a fiúk egymáshoz de nem ez volt a lényeg…

Ki kell próbálni…

2022. ápr. 6. 12:17
 42/76 anonim ***** válasza:
67%

"romlott" bmeg, meg "kutyusban" meg stb...

már hiányoltam a kérdést, hogy "pervi vagyok kissé?"

meg pap bácsi mit fog szólni?

2022. ápr. 6. 12:30
 43/76 A kérdező kommentje:

Hát az előzőnek igaza lehet…

Nem ez volt a legszűziesebb estém.

De nagyon jó volt.

Lehet elítélni!

2022. ápr. 6. 12:32
 44/76 anonim ***** válasza:
88%
Ugyan! Lesz mit mesélni az unokáknak!
2022. ápr. 6. 12:33
 45/76 A kérdező kommentje:
Annak ellenére hogy itt nyíltan merek írni nem hiszem hogy élőben bárkinek mesélnék róla. Még a fiúk előtt is nehéz volt akik pár órája mindenhol bennem voltak.
2022. ápr. 6. 12:38
 46/76 A kérdező kommentje:
Jaj de nagyon jó volt ahogy lüktettek bennem. Ahogy folyt a számba a forró sperma.
2022. ápr. 6. 12:39
 47/76 anonim ***** válasza:
83%

Átélted, tetszett, ennyi. Nem feltétlenül kell mindenkinek elmondani hogy mi történt. Privikkel pedig óvatosan, furcsa egy népség van itt gyakorin:D

27F

2022. ápr. 6. 14:36
 48/76 anonim ***** válasza:
32%

látom a válaszaidból, hogy nem vagy a szellemi sík magasfokán:

42/47 A te válaszod:

"romlott" bmeg, meg "kutyusban" meg stb...

már hiányoltam a kérdést, hogy "pervi vagyok kissé?"

meg pap bácsi mit fog szólni?

ma 12:30

43/47 A kérdező kommentje:

Hát az előzőnek igaza lehet…

Nem ez volt a legszűziesebb estém.

De nagyon jó volt.

Lehet elítélni!

ma 12:32

a prűdségedra, a gátlásosságodra, a saját magaddal való meghasonulásokra utaltam, mikor teljesen full normális és átlagos és nem kirívó eset, ha valaki ilyenről fantáziál, mit láthatóan elnyomtál magadban, majd ittál kicsit és véletlen találtál kettőt, akivel bejött, vagy mittudomén, erre nagyon rácsodálkoztál

meg az idézett kérdések tőled és amit írtam, azok gáz kérdések, a kérdés maga gáz, meg a szóhasználat és a kifejezések

tök nem ítéllek el, csak ... áh... mind1

2022. ápr. 6. 14:44
 49/76 anonim ***** válasza:
88%

ma 14:44-es vagyok

csak bele-bele olvastam a fentiekbe, de azt is kinézem belőled, hogy szűz vagy és unalmadban ilyen történeteken töröd a fejed és írod ki más 15 éveseknek, vagy akik valahol-valamiben ott tartanak

2022. ápr. 6. 14:46
 50/76 anonim ***** válasza:
72%
Annyira irigylem a két pasit biztos hogy nagyon nagy élmény lehet egy ilyen
2022. ápr. 6. 16:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!