Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ismerkedés és mennyi idő kéne a kapcsolatban, hogy egy ilyen ne tegye tönkre?
Figyelt kérdés
Tegyük fel csajok, összejöttök úgy vagy így egy csávóval, szex minden, aztán kapcsolat stb, és ennek az egésznek a folyamán, benyögi, hogy azt akarja, hogy egy felcsatolhatóssal dugd meg, miközben felveszi mondjuk a szoknyád vagy harisnyád bugyid ilyenek. Első találkozón menekülnétek gondolom. De mondjuk pár hét vagy hónap kapcsolat után is szakító ok lenne? Vagy mennyi idő kéne hogy elteljen, hogy igent mondjatok, vagy hogy legalábbis ne szakítsatok vele?2022. ápr. 4. 23:12
21/24 A kérdező kommentje:
Értem. Hát, akkor vagy bejön vagy nem. Várok még aztán esetleg olyan pillanatban felhozom.
2022. ápr. 5. 02:57
22/24 anonim 

válasza:

Ha én felnyúlnék random a párom sggébe, többet nem nyúlhatnék hozzá, az biztos. Így van ez általában a heteró férfiaknál. A férfi dugja a nőt, és nem fordítva.
23/24 anonim 

válasza:

Én benne lennék, ha ilyet kérnémek tőlem, ugyanis érdekel a dolog. :D Csak találni kell egy megfelelő nőt rá, szerintem Fetlifeon nagyobb eséllyel találsz magadnak erre partnert. (Én nem szeretnék ismerkedni.)
24/24 A kérdező kommentje:
22 szerintem te nem vagy nő, mostmár azt gondolom :D semmi meleg dolog nincs abban, ha egy nő prosztatamasszázst ad mondjuk. Vagy szerinted az is homoszexualitás , ha kiverem a lompost, mert olyankor tulajdonképpen élvezem, hogy egy farokhoz nyúlok :D? Annyira sötét vagy Józsika
23 értem, megnézem, hogy mi ez
2022. ápr. 5. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!