Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi ismerkedés és mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ismerkedés és mennyi idő kéne a kapcsolatban, hogy egy ilyen ne tegye tönkre?

Figyelt kérdés
Tegyük fel csajok, összejöttök úgy vagy így egy csávóval, szex minden, aztán kapcsolat stb, és ennek az egésznek a folyamán, benyögi, hogy azt akarja, hogy egy felcsatolhatóssal dugd meg, miközben felveszi mondjuk a szoknyád vagy harisnyád bugyid ilyenek. Első találkozón menekülnétek gondolom. De mondjuk pár hét vagy hónap kapcsolat után is szakító ok lenne? Vagy mennyi idő kéne hogy elteljen, hogy igent mondjatok, vagy hogy legalábbis ne szakítsatok vele?
2022. ápr. 4. 23:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
67%
Te nem vagy normális.
2022. ápr. 4. 23:15
 2/24 anonim ***** válasza:
57%
XDDD
2022. ápr. 4. 23:16
 3/24 A kérdező kommentje:
Nyilván komoly válaszokat kérek
2022. ápr. 4. 23:17
 4/24 StevenUp ***** válasza:
63%

Normális esetben a nőkben ilyenkor felmerül a kérdés, hogy nem e félreismerték a partnerüket. Ha nem egy elb*ott értékrendű nővel jösz össze, akkor 40 év házasság is kevés lenne egy ilyen témához.

Ilyenkor szégyellem magam hogy pasi vagyok 🙄

2022. ápr. 4. 23:19
 5/24 anonim ***** válasza:
56%
Mi meg komoly kérdéseket
2022. ápr. 4. 23:19
 6/24 A kérdező kommentje:
Miért? Mindenkinek lehetnek fétisei. Szerepcserét egyszer meg szívesen kipróbálnám de nem tudom csajomnak hogy hozzam fel
2022. ápr. 4. 23:21
 7/24 anonim ***** válasza:
71%

0 nap. Én már az elsőn is simán benyőgném. Ha nekem valami fontos, akkor az alapján keresek partnert, párt. Ha meg valami új alakul ki ami érdekel, akkor már alapból is úgy ismerkedtem, hogy egy nyitott, érett, esetleg perverz gondolkodású csajjal jöjjek össze.

29/F

2022. ápr. 4. 23:31
 8/24 anonim ***** válasza:
70%

Aki nem affin rá az ugyanúgy kioffol az első randin meg 10 év múlva is és fogja a fejét "ah, de félreismertem".

Bro' ha te erre vágysz akkor ne alakoskodj, meg trükközz, játszmázz, hanem ennek megfelelően keress.

2022. ápr. 4. 23:58
 9/24 A kérdező kommentje:
Jaja majd biztos kiírom tinderemre hogy ilyet kipróbálnék egyszer. Nem zavarna ha azt mondaná hogy nem. Csak ne szakítson
2022. ápr. 5. 00:02
 10/24 anonim ***** válasza:
78%

Hát akiknek ilyen vágyaik vannak azok általában specializálódott fórumokon találnak egymásra. A tinder az csak egy óvoda...

2022. ápr. 5. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!