Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ismerkedés és mennyi idő kéne a kapcsolatban, hogy egy ilyen ne tegye tönkre?

Normális esetben a nőkben ilyenkor felmerül a kérdés, hogy nem e félreismerték a partnerüket. Ha nem egy elb*ott értékrendű nővel jösz össze, akkor 40 év házasság is kevés lenne egy ilyen témához.
Ilyenkor szégyellem magam hogy pasi vagyok 🙄

0 nap. Én már az elsőn is simán benyőgném. Ha nekem valami fontos, akkor az alapján keresek partnert, párt. Ha meg valami új alakul ki ami érdekel, akkor már alapból is úgy ismerkedtem, hogy egy nyitott, érett, esetleg perverz gondolkodású csajjal jöjjek össze.
29/F

Aki nem affin rá az ugyanúgy kioffol az első randin meg 10 év múlva is és fogja a fejét "ah, de félreismertem".
Bro' ha te erre vágysz akkor ne alakoskodj, meg trükközz, játszmázz, hanem ennek megfelelően keress.

Hát akiknek ilyen vágyaik vannak azok általában specializálódott fórumokon találnak egymásra. A tinder az csak egy óvoda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!