Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol egy ferfi tanar, ha egy lany diak vegigmeri amikor talalkoznak?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi a jo szo ra, de amikor egymasra neznek, fentrol lefele vegignez rajta a csaj2022. ápr. 4. 21:14
1/15 anonim válasza:
En anno fekudtem mar le tanarral. N
2/15 A kérdező kommentje:
A kerdesre is valaszolsz azert? :D
2022. ápr. 4. 21:19
3/15 anonim válasza:
Semmit. Férfi tanárként 1) saját diák tabu, akkor is ha ennél jóval nyomulósabb, és hidd el, sok lány jóval nyomulósabb (kaptam már cici fotóktól kezdve szerelmes levélen át mindenfélét), 2) dugtam már elég tini csajt hogy egy végigmérés senkitől ne üsse meg az ingerküszöböm - én nem vagyok már tini.
4/15 A kérdező kommentje:
3 hany eves vagy?
2022. ápr. 4. 21:32
5/15 anonim válasza:
te hány éves vagy? nem előző vagyok de nagyon dedós amit csinálsz
már nem első ilyen kérdésed
6/15 anonim válasza:
Mit gondol egy tanárnő, mikor a fiú diákjai végigmèrik?
Mindegy melyik szemszögből közelíted meg
Nekem kezdetben nagyon furcsa volt!!
Pl. Nagyon megválogattam, h milyen ruhát veszek fel
Most már egyre nagyobb a korkülönbség. Így kicsit jobb, de kezdő tanárként gimiben...
Csak pár évvel voltak fiatalabbak tőlem a fiùk akiket tanítottam.
Erre nem kèszítik fel az embert előre
7/15 A kérdező kommentje:
6: Mire kéne felkészíteni?
2022. ápr. 4. 21:47
8/15 anonim válasza:
Arra, h ki kell állnod x hormonoktòl túlfűtött fiatal elé. Akik pl a fenekedet bàmulják, mikòzben ìrsz a táblára vagy épp a dekoltázsod bámulják, ha leülsz vele egy magasságba
Kell hozzá egy bizonyos szintű magabiztosság, h megtedd
Hidd el
9/15 anonim válasza:
33. De jelenleg csak egyetemen tanítok.
10/15 A kérdező kommentje:
Mit tanítasz? Vagy milyen szakon?
2022. ápr. 4. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!