Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz, hogy a férfiak csak addig akarnak minden nap szexelni, amíg nem találkoznak egy nővel, aki tényleg minden nap akar?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre, hogy ez valóban igaz.
N
2022. ápr. 1. 12:17
1/19 Kaje39 válasza:
Fizikai munkát végző emberként azt mondom hogy igaz.. 40/f
2/19 anonim válasza:
Jó a kérdés, és meg tudom erősíteni az elméletedet.
4/19 anonim válasza:
Én már régóta csak ritkán jutok szexhez, így biztosan menne az elején naponta. De aztán lehet hogy belassulna.
40f
6/19 anonim válasza:
Már tulvagyok azon a koron, hogy minden nap kívánjam.heti 3-4 teljesen elég. 43F
7/19 anonim válasza:
5 honapja vagyunk egyutt
Még mindig naponta akarja a párom (reggel este, ő 38f)
Neha marad ki 2-3 nap huzamban hogy semmi nincs)
8/19 anonim válasza:
*Szoval nálunk napi 2 szer megy
Nekem sok..
9/19 anonim válasza:
Más férfiak nevében nem tudok nyilatkozni, de én személy szerint ha visszagondolok azokra az időkre, amikor én is és a párom is minden nap akartunk szexelni és szexeltünk is: hát egy aranykor volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!