Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz, hogy a férfiak csak addig akarnak minden nap szexelni, amíg nem találkoznak egy nővel, aki tényleg minden nap akar?
Én úgy vettem észre, hogy ez valóban igaz.
N
Én csak a saját véleményemet tudom válaszként megírni neked. Szerintem nem igaz! Én is naponta többször is bírnám és vágynék rá megfelelő partnerrel! Az más kérdés, hogy amennyiben az embernek épp olyanok az életkörülményei, olyan szinten elfárad, akkor nincs kellő energiája. Viszont szerintem egy egészséges férfi amennyiben nem strapálja le magát napi szinten (akár kemény fizikai munkával, vagy jócskán több, mint napi 8 óra munkával), naponta többször is kívánja és bírja is a szexet.
Szerencsére mostanában már én sem strapálom túlságosan le magamat.
31 F
Ahány ember annyi szokás. Megbeszélés kérdése és bármi megoldható.
Keress potens partnert.
Én is napi szinten igényelném.
Visszafelé tenném fel a kérdést.
33f Debrecen
Mi vagyok én?Tenyészbika?
Elképzelhető hogy aki semmit nem csinál egesz nap, meg otthon lógatja,abban tulteng az energia,amit mondjuk szexszel vezetne le.
Erre szokták mondani hogy "egész nap csak a f..át veri".Azaz semmi dolga nincs.Viszont az átlagembernek erre nem minden esetben van lehetősége.Az atlagnőnek sem.Mert nekik is vannak olyan napjaik amikor kvára nem a szex jár a fejükben.
Ez a realitás.
A többi meg csak az üres duma mindkét reszről.
Az megint egy másik dolog,hogy olykor időszakosan van 2,3 menet is egy nap,vagy pld 4,5napon at mindennap,de az hogy te éveken át mindennap szexelnél,egy napot sem kihagyva ,az hollywood!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!