Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt az oldalon esetleg örömlány? Érdekelne hogy ők mit tapasztalnak mi az átlag pénisz méret amivel találkoznak? Szerintem a férfiak ha ön bevallásrol van szó sokszor nagyot mondanak.
Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 19:08
1/12 anonim válasza:
Le merném fogadni,hogy ez megint az a f@szméregetős gyerek,aki a haverjáéval akarja összehasonlíttatni és küldözgeti a képeket.
3/12 anonim válasza:
Örömlányokhoz nem a kispötsüek járnak többnyire
4/12 anonim válasza:
Igencsak sok kisfarkú pasi volt a barátnőmmel az elmondása alapján. Szerinte ág átlag méret 13-15 cm. De bőven volt 10-12 cm- és méret is.
5/12 anonim válasza:
És annak a férfinek , akinek csak 10 cm es a farka , annak azt szégyellnie kell ?
7/12 anonim válasza:
Egy évig se csináltam, de magam is meglepődtem, hogy mennyire kicsi az átlag. Bár sosem mértem és sosem kérdeztem senkit, úgy 13-14-re tippelném. Húsz fölötti egy se volt, ezt onnan tudom, hogy a legnagyobb 19 volt. Azt is ő mondta miután megjegyeztem, hogy szép nagy. Amúgy nem fájt az sem és azon ritka vendégek közt volt akikkel orgazmusom is volt.
8/12 anonim válasza:
7/ De az orgazmus azt mondják , nem csupán a mérettől függ . Igaz ez ?
9/12 anonim válasza:
Igaz de egy nagy farokkal sokkal egyszerűbb.
10/12 anonim válasza:
9/ Kíváncsivá tettél . Ezt kifejtenéd bővebben ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!