Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a pasi mit akar?
Tesója által ismerjük egymást, eleinte is sokat kérdezett de múltkor mikor kettesben voltunk órákig 3 módban váltakozott: rajtam feküdt vagy a lábamnak dőlve az életről, vagy megfogta a mellem, perverzkedett illetve mondott valami vicceset és nevettünk. Látta rajtam nem vagyok kalandos, szóbelileg nagyon perverz volt (letusolunk együtt, most az lesz amit én akarok stb), azonkívül a fenekemre csapott párszor, megpuszilta a nyakam, a melleimre markolt, egyszer oda is nyúlt de csak épp elérintette és a pólóm alatt benyúlt én is rá ültem lovaglóba de megmozdult akartam és kedvesen le tett. Mutatta milyen erős lefogott engem egyszer se engedett játékból se nyerni. Ugyanakkor mikor perverzkedett finom volt és mindig figyelt csak a határt feszegette. Megnyalta a szám de néha smsezett közben magához ölelt úgy tartotta, h láttam de direkt nem néztem kinek ír. Szerintetek mit akar? Hívták ki de lemondta őket. Ténylegesen nem próbálkozott be, nem vetköztetett le, nem éreztem tényleg megdugna. Ugyanakkor imitált pózokat felkapta a lábam a nyakába tette, a lábaim az ő lábai közé zárta ergo érintette ott neki.. Konkrétan miért nem lépett? Vajon többet akar ti mire következtettek? Fél éve ért véget egy hosszú kapcsolata , volt pár kalandja. Tudja, h én nem kalandozás, csak az elemmel voltam úgy. Konkrétan nem ellenezte vele sőt néha provokáltam de ha nyomulosabb lehet belemegyek akkor miért nem feszítette a határt? Közben sokat kérdezett a jövőbeli terveimről mondtam lehet elköltözök nyáron ő azt mondta ne menj. Azt mondta mindig bántom (ha zavarba vagyok tudatalatt beszolok valamit viccesen) erre megsimogattam az arcát és mikor láttam engedi (pedig nagyon domináns típus nem enged senkit közel csak amit ő akar) onnantól, magamtól is nekidőltem átölelt úgy beszéltünk majd rám ugrik elkapja az orrom, h ördög meg ilyeneket csinált. Állandóan párnacsatázott és felszabadult volt energikus máskor mások előtt durva csendesebb, vajon mit akarhat tőlem, ti értitek?
Huszonévesek vagyunk.
"Huszonévesek vagyunk."
És gondolom a szüleitek egymás testvérei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!