Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat a pasi?
Figyelt kérdés
Pár hónapja ismerjük egymást, de utoljára már volt. Több órán át kettesben voltunk nála, komoly témákról jövőről beszélve meg egymásról és végig közeledett szexuálisan, eleinte finoman játékosan utána be nyúlt a bluzom alá, rácsapott a fenekére, megnyalta a szám, lefogott feküdtünk és ültünk minden pozícióba egymáson, egymás mellett. S hol így beszéltünk egymásnak dőlve hol játékos volt és szét tette a lábaimat a sajátjaival kiterpesztve de ezen a ponton nem lépett tovább sőt rá is ültem lovaglóba( minden ruha rajtunk volt) és lejjebb tett de nem csinált semmit jó szóbeli nagyon perverz volt h menjünk együtt dusolni meg ilyenek. Közben sokat simogatott mindenhol a melleimre sokat rámarkolt közben átlagos dolgokról beszélt. Vajon azért nem lépett mert mondtam nem szeretem a durva pasikat? Vagy miért nem tett konkrét lépést? Lehet hogy többet akar mint szex? Huszonévesek vagyunk.2022. ápr. 3. 16:24
1/3 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg?
Vagy fogd meg a szerszámát, és minden kiderül.
2/3 StevenUp válasza:
Szexet akar csak még lefutja a szükséges köröket hogy feltérképezze, mennyire vagy buta ezáltal mennyire könnyű a dolga.
Eddig nem vagy neki túl nagy kihívás, szóval hosszú kapcsolatot ne remélj.
3/3 anonim válasza:
Szerintem csak a reakcióidból szeretne meggyőződni, hogy meddig hagyod elmenni. Nekem is volt részem hasonló szituációban, hasonlóak voltak a körülmények is, nagyon szerettem volna szexelni azzal a lánnyal, tudni akartam hogy van rá esélyem, vagy nincs. Volt esélyem, szexeltünk, és iszonyúan jól éreztem magam vele. Te tudod hogy kettőtök között mi zajlik, ha szeretnél vele szexelni, szerintem nincs ezzel semmi baj. Ne hallgass a sok rosszindulatú idiótár@, saját magadra halhass, a megérzéseidre. Ha biztonságban érzed magad és megbízol a srácban, ha jól érzed vele magad, semmivel sem leszel kisebb ha szexeltek. Nem leszel tőle buta, sem ribnc, sem könnyűvérű. Figyeld meg, mennyire vesz komolyan, mennyire figyelmes és udvarias veled, hogy érdeklődik e irántad. Ha nem vagy biztos benne, bármikor mondhatsz nemet. Semmire ne hagyd kényszeríteni magad, erőszakosságnak itt nincs helye! Bármikor sarkon fordulhatsz, és ha ezt kell tenned, tedd is meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!