Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valami baj van velem? Tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj van velem? Tényleg minden heteró nő élvezi ha f@sz lehet a szájában?

Figyelt kérdés

Megpróbálom kicsit érthetőbben kifejteni:

Még régebben az exemmel és a baráti társaságával ahol több lány is volt még rajtam kívül, elmentünk iszogatni. Előkerült egy játék (WTF) amiben az egyik kérdés arra irányult, hogy "szerintem minden nő élvezi-e az orális szexet?" (nem pontosan így fogalmazva, de valami ilyesmi volt a lényeg.)

Én erre nemet mondtam, viszont ekkor a többi lány azonnal rávágta, hogy márpedig minden lány élvezi ha a párját orálisan kielégítheti.

Az egészben az a gond, hogy én kifejezetten utáltam csinálni, mert nem volt egy túl kellemes "művelet" sem ízre sem szagra, de az exem rendszeresen kikövetelte magának, ha máshogy nem, szex közben odanyomta a fejem vagy odahúzott, mondván most ott dolgozzak. Mikor próbáltam vele ezt megbeszélni, hogy lehet ezt a formáját a szexnek hanyagoljuk, akkor ki volt akadva hogy mi az, hogy a barátnője nem akarja őt lesz0pni, meg hogy mondjam meg pontosan mi bajom van, mert az, hogy nem tetszik nem fogadta el.

Mondanom sem kell ezek után nem is voltam valami jó benne, így az ömbizalmamat is rendesen rombolta ez az egész.

Lányok ti pontosan mit szerettek benne? Mert én semmi jót nem látok benne azon kívül hogy a partnernek jól esik, de mivel az exem ráadásul folyamatosan éreztette velem, hogy sose voltam benne elég jó így nekem ez inkább kínzás volt mint "élvezet".

A szakítás óta már lassan egy év is eltelt, kicsit se sírom vissza, voltak ott komolyabb dolgok is ami miatt már sokkal hamarabb szakítanom kellett volna. Viszont azóta úgy érzem senkivel se tudnék már lefeküdni. Egyszerűen ha eszembe jut, hogy az illetővel majd szexelnem is kell, egyszerűen el akarok menekülni az egész elől.

El fog ez még múlni? Vagy ha megtalálom "az igazit" akibe ténylegesen szerelmes is leszek majd megkívánom a testét is? Elég önző és naív lenne részemről szex nélküli párkapcsolatot keresni, szóval ezt így meg se próbálnám.

2022. ápr. 3. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
A volt pasid egy pöcs. Sajnálom, hogy egy csomó nő ilyeneknél köt ki, mert a normálisabb nem érdekli őket. Lehet, hogy tényleg megszeretnéd egy normális pasival, de hanem akkor sincs semmi. Egyáltalán nem alap dolog, nem kell, hogy az legyen. Én se követelném a nőmtől. Örülnék neki, de csak, ha szereti csinálni.
2022. ápr. 3. 19:17
 12/17 A kérdező kommentje:
10-es: Köszi, nekem is ilyen érzésem volt mikor a csajok abban a buliban azonnal rávágták hogy ők nagyon is szeretik, miközben ott voltak a palijaik mellettük. Csak ezt így kijelentették, hogy egy nőnek fura ha ezt nem élvezi, ezért is merült fel bennem hogy akkor talán velem van a baj és szeretnem kellene.
2022. ápr. 3. 19:20
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Èn nem èlvezem, csak ha engem nyalnak.
2022. ápr. 3. 19:28
 14/17 A kérdező kommentje:

11-es: Eleinte minden "pöcs" egy jófiúnak álcázza magát. Nagyon figyelmes volt velem az elején, aztán ahogy telt az idő szépen apránként megváltozott, és elhitette velem, hogy minden az én hibám és mindig mindent én rontok el, de ő türelmes és mellettem marad amíg "jobb nem leszek".

Én még úgy ahogy időben kiléptem ebből, de volt ott már minden "finomság". Kihasználta hogy tapasztalatlan voltam és elhitette velem, hogy csak túlreagálom a dolgokat.

2022. ápr. 3. 19:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan vagyok mint te. Nekem a szopás mindig is inkább semleges volt, nem izgatott, de nem is undorodtam tőle, ha a pasi akarta, csináltam. Magamtól sose. Utolsó exem viszont nagyon erőszakosan akarta, mindig mondta hogyan csináljam, én pedig egyre jobban undorodtam tőle. Fájt a szám, de nem engedte hogy leálljak, utána meg le is cseszett hogy élvezzem, mert nagyon érezni hogy nem élvezem. Egyre megalázóbbnak éreztem, es a végén már öklendeztem mikor pluszba rányomott. Ő sose nyalt ki.

A mostani párom tényleg életem szerelme, de nem tudom magam rávenni hogy akár csak puszit is adjak oda. Próbáltam, de akkora a pszichés gát, hogy nem ment. Csak az ex undorító szavait hallottam közben a fejemben. Szerencsére ő nem ragaszkodik hozzá, és izgatni se kell hogy működjön neki...

2022. ápr. 3. 20:05
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Ha a pasi minden pisiles utan megmossa, akkor nincsen fura izze. Ha nem akarod, ne csinald.
2022. ápr. 5. 08:58
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Minden normális hetero nő élvezi, ha f@sz lehet (és van) a szájában. F 43
2022. ápr. 11. 03:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!