Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami baj van velem? Tényleg minden heteró nő élvezi ha f@sz lehet a szájában?
Megpróbálom kicsit érthetőbben kifejteni:
Még régebben az exemmel és a baráti társaságával ahol több lány is volt még rajtam kívül, elmentünk iszogatni. Előkerült egy játék (WTF) amiben az egyik kérdés arra irányult, hogy "szerintem minden nő élvezi-e az orális szexet?" (nem pontosan így fogalmazva, de valami ilyesmi volt a lényeg.)
Én erre nemet mondtam, viszont ekkor a többi lány azonnal rávágta, hogy márpedig minden lány élvezi ha a párját orálisan kielégítheti.
Az egészben az a gond, hogy én kifejezetten utáltam csinálni, mert nem volt egy túl kellemes "művelet" sem ízre sem szagra, de az exem rendszeresen kikövetelte magának, ha máshogy nem, szex közben odanyomta a fejem vagy odahúzott, mondván most ott dolgozzak. Mikor próbáltam vele ezt megbeszélni, hogy lehet ezt a formáját a szexnek hanyagoljuk, akkor ki volt akadva hogy mi az, hogy a barátnője nem akarja őt lesz0pni, meg hogy mondjam meg pontosan mi bajom van, mert az, hogy nem tetszik nem fogadta el.
Mondanom sem kell ezek után nem is voltam valami jó benne, így az ömbizalmamat is rendesen rombolta ez az egész.
Lányok ti pontosan mit szerettek benne? Mert én semmi jót nem látok benne azon kívül hogy a partnernek jól esik, de mivel az exem ráadásul folyamatosan éreztette velem, hogy sose voltam benne elég jó így nekem ez inkább kínzás volt mint "élvezet".
A szakítás óta már lassan egy év is eltelt, kicsit se sírom vissza, voltak ott komolyabb dolgok is ami miatt már sokkal hamarabb szakítanom kellett volna. Viszont azóta úgy érzem senkivel se tudnék már lefeküdni. Egyszerűen ha eszembe jut, hogy az illetővel majd szexelnem is kell, egyszerűen el akarok menekülni az egész elől.
El fog ez még múlni? Vagy ha megtalálom "az igazit" akibe ténylegesen szerelmes is leszek majd megkívánom a testét is? Elég önző és naív lenne részemről szex nélküli párkapcsolatot keresni, szóval ezt így meg se próbálnám.
Szia.
Szerintem szimplán csak annyi a probléma az esetedben, hogy a partnered nem volt se kellően higiénikus, se figyelmes.
Egy megfelelő partnerrel biztosan máshogy vélekednél nem csak általánosságban a szexualitásról, hanem konkrétan a szopásról is.
31 F
Én inkább fejbelőném magam
A volt barátod meg egy hatalmas nagy f.
De te is hlye vagy ha olyasmit csináltál amit nem akarsz..
Első barátnőmmel elsők voltunk egymásnak. Hallani sem akart róla, mert fúj, ott pisilek. Egyszer petting után megkérdezte, hogy adhat-e rá egy puszit. Több puszi lett az de inkább puszik. Még aznap újra próbálta, kicsit intenzívebben. Utána az "dühítette" hogy hetekig nem sikerült elérnie hogy el is élvezzek tőle. Nemsokkal később megtörtént: nőt nem láttam úgy örülni azóta sem, hogy megtelt a kis szája... 😅 Le sosem nyelte, diszkréten megoldotta.
Volt barátnőm aki idegenkedett tőle mikor összejöttünk. Kiderült hogy előző pasija erőszakkal elédugta, sőt egyenesen bele a szájába....
Én nem erőltettem, magától kapott kedvet hozzá. Volt hogy direkt olyan helyre vitt ahol csak ketten voltunk, megcsókolt, letérdelt és...
Volt hogy azt akarta hogy lógassuk le a fejét az ágyról és úgy, máskor hogy élvezzek bele a szájába... Kísérletezett, tudta hogy nem fogom erőltetni...
Volt párom aki mondta hogy orált nem szereti de anál mehet. Nem volt hosszú kapcsolat, utána egyszer rám írt hogy milyen lökött volt az orálellenessége miatt. Rákapott és imádja hogy ő irányít, uralhatja a férfit ami mekkora hatalom - ő pl. előtte azt tartotta megalázónak hogy letérdeljen valaki elé...
Tisztázd magadban mi lehet a gond. Jogod van nem szeretni, vannak pasik akik nem is igénylik. Amennyiben mégis rátalálsz valakire akivel bármi élvezetet okoz akkor bele fogsz jönni. Engedd el magad, játsz és élvezd hogy hatalmad van a férfi felett...
35F
Ó, dehogy élvezi mindegyik heteró nő. Látod, itt is válaszoltak férfiak is. Ha ez egy titkos kérdés lenne és tényleg csak nők válaszolhatnának, akkor kiderülne, hogy sokan nem szeretik. (Szerintem a nők még egymás előtt is megjátsszák magukat, ne felejtsd el, hogy - szerencsére - nem vagyunk ott a hálószobájukban, mondani meg bármit lehet.)
Én nem vagyok oda érte, nem is csináltam túl sokszor, de semmi problémám vele. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!