Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a lányok akik már tapaszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akik már tapasztaltak és már voltak néhány fiúval, ők is szoktak izgulni amikor először szexel az adott fiúval?

Figyelt kérdés

Én fiú vagyok és egy olyan csajjal ismerkedem akinek volt már egy pár fiúja meg tapasztalt is lehet már a szexben.

Vajon ő is izgul az első együttlét előtt?

Én nagyon, meg kezdő is vagyok még.

2022. ápr. 3. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze. Egy kis izgulás bennem is bennem van pedig nem vagyok már tini és túl vagyok már pár szexuális kalandon.
2022. ápr. 3. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az újnál mindenki izgul valamennyire, mindegy hogy férfi vagy nő.
2022. ápr. 3. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Aki nem izgul kicsit sem, ott baj van a fejben. Általában van az emberben egy olyan gondolat, elég jó leszek-e neki, tetszik-e a testem, nem taszítja-e valami, ami rajtam van. Egy részlet, egy illat, bármi. Senki sem elégedett maradéktalanul a testével és mindenkinek más tetszik.
2022. ápr. 3. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Már nem vagyok ugyan lánynak nevezhető, de több mint 10 pasi után elmondhatom, hogy igen, minden első szexnél izgultam, még 30 éves korom fölött is.
2022. ápr. 3. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Lényegtelen mennyivel voltál, az első elött szerintem mindenki izgul kicsit. Pláne ha komolyan gondolja az adot illetővel.
2022. ápr. 4. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!