Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már valaki megtapasztalta a nagy melleket(80d és afölött) utána már mindig nagyra fog vágyni?
Figyelt kérdés
Vagy van akinél ez pont ellenkezőleg van?2022. ápr. 3. 15:49
1/12 anonim válasza:
A normális embereket nem érdekli ez, nem ez a preferencia
A jó fenék amúgy is jobb
2/12 anonim válasza:
Én a párom exére amúgy féltékeny vagyok emiatt. És nem tudom ezt elengedni ezt az érzést. N
3/12 anonim válasza:
Volt nagymellű nőm. Vágyon us rá, de ettől függetlenül most kismellű bnőm van. Jó eséllyel mégis ő lesz a feleségem...
4/12 anonim válasza:
Imádom az olyan cicit, ami pont bele illik egy martinis pohárba, cheers🍸…
6/12 anonim válasza:
Én kimondottan a kisebbeket szeretem. Ha lehet ilyen barátnőt is keresek. Egyszer volt nagyobb mellű nővel dolgom, ő azt mondta hogy nagyon értek a melleihez! De nekem a kisebbek jobban vonzanak.
7/12 anonim válasza:
Ebböl a szempontbol nagyon selejtes vagyok. Ha kismellü a bnöm, egy idö után egyre izgalmasabbnak látom a nagymellü lányokat. De forditva is ez van:-((
9/12 anonim válasza:
Én a kicsiket szerettem. Aztán találkoztam egy lánnyal neki 85D-s mellei voltak.
Miután szakitottunk,rájöttem, hogy igazából még mindig a kicsiket szeretem.
Szóval: nem. Nem vágyok nagyokra.
10/12 dregor válasza:
Volt az életemben nagy is és kicsi is. De a kicsik jobban tetszenek látványra. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!