Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam el a férjemnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a férjemnek?

Figyelt kérdés
Férjemnek én vagyok az első nő az életében, nekem Ő már a 2. házasságom, illetve sokadik párkapcsolatom. Mai napig szenvedélyesen szexelünk, heti 6 napot is, nem bírnék ki kevesebb alkalmat. (Pedig kisbabánk is van) A nyalással lenne problémám. Eléggé fájdalmasan és durván csinálja, de nem tudom, hogy mondhatnám el, hogy ne sértsem meg esetleg, vagy ne gondolja magában azt, hogy béna. Csak egyszerűen mondjam el, hogy csinálja máshogy?
2022. ápr. 3. 11:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Így van, nem kell ezt túlgondolni. De a kezeddel is irányíthatod közben.
2022. ápr. 3. 11:49
 2/13 A kérdező kommentje:
Irányítással nincs baj, inkább az, hogy nagyon rányomja a fejét és a borostája szét dörzsöl. Érzékeny a bőröm. :)
2022. ápr. 3. 11:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Prüntyimokuskám imádom ahogy erösen, férfiasan nyalod api námat, de most szülés után ugy veszem észre kicsit megváltoztam ebböl a szempontbol. Érzékenyebb vagyok. Inkább finomabb, lágyabb érintések jönnek be. Ujra egymáshoz kellene hangolodnunk. Segitek!
2022. ápr. 3. 11:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mondd el neki, közvetlenül miután megborotválkozott. :)
2022. ápr. 3. 11:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Császárom volt, oda lent olyan mint egy szűz kislány 😃 eléggé szűk vagyok.
2022. ápr. 3. 11:59
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk szerencsésebb lett volna ezt már korábban közölni vele, nem sok év után, mert most kicsit valóban hülyén jönne ki azt mondani, hogy drágám, amúgy eléggé szarul csinálod, meg szarul csináltad mindig is. Ettől függetlenül sosem késő elkezdeni változtatni, és nyugodtan jelezheted neki, hogy változtasson picit a technikáján, csak finoman, ne legyen számára túl sértő. Azt is mondhatod nyugodtan, hogy most egy kicsit máshogyan szeretnéd, mint korábban. Akár a szülésre is hivatkozhatsz, hogy annak hatására megváltoztál odalent, ezért lenne jobb finomabban, stb., ahogy az egyik előző válaszoló is írta.
2022. ápr. 3. 11:59
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

Azért ledöbbenek, hogy itt vagyunk lassan a 21. század közepén, és még köttetnek úgy házasságok, hogy a feleknek fogalmuk sincs, hogy jelezzék a másikban, ha valami nem jó nekik a szexben.

Kommunikáció, alapvető fontosságú egy párkapcsolatban. Szexben is és minden másban is, tudni kell beszélni arról is, ami jó, és arról is, ami nem jó.

Normál esetben annyiból állna, "drágám, kicsit kevésbé nyomd rá az arcod, mert túlságosan szúr a borostád", ő pedig (ha van normális felnőtt önértékelése) sértettség vagy elkenődés helyett egyszerűen folytatja úgy, hogy kevésbé nyomja oda az arcát, esetleg legközelebb jobban figyel borotválkozásnál, és ennyi.

Mivel azonban köztetek eltelt x év anélkül, hogy beszéltetek volna ilyenekről, valószínűleg meg fog lepődni. Úgyhogy egy bensőségesebb pillanatban nem lenne rossz összekötni olyasmivel, hogy "tudom, az elmúlt években nem beszéltünk bizonyos témákról, de úgy látom, sokkal jobb lenne, ha megosztanánk egymással, mit hogyan szeretünk, nem szeretünk, mi esik jól, mik a vágyaink, stb.".

A szülésre nem hivatkoznék, ha nem ez az igazság. Épp ideje ráállni most már az őszinte kommunikációra, hisz elvileg életed társa az az ember, akivel a legőszintébben megbeszélhetsz mindent.

2022. ápr. 3. 12:23
 8/13 anonim ***** válasza:
*hogy jelezzék a másikNAK
2022. ápr. 3. 12:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mit nem lehet azon megmondani, hogy drágám, borotválkozz meg alaposan, vagy ne nyomd oda annyira borostád, mert dörzsölsz... :D Azt se értem, hogy ezen hogy lehetne megsértődni. :D
2022. ápr. 3. 12:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha megkérnéd hogy borotválkozzon meg mert szúr téged?
2022. ápr. 3. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!