Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: őszintén lehet olyan csúnya egy punci amire le áll ha meg látjátok?
Ha az "csak" így nézett volna ki, az még bele fért volna talán. Az nagyon brutál volt. Nem csak a kisajkak lógtak, hanem tényleg brutál volt. Képzeld már el, mikor nem tudod elképzelni hogy mégis mi lehet az vagy melyik irányból kéne nézni. Próbáltam fentebb venni a fényerőt is, hogy hátha... Szerencsére már nem él annyira élénken az elmémben, de akkor vagy 2 napig étvágyam se volt. Voltam már olyannal akinek kilógtak a kisajkai, nem volt azzal se probléma éppen. De ez?? Ez??
Ráadásul egy 17 éves csajszi volt a tulaja. Egy ilyen kis szerény, csendesebb típus. És nem a kép sikerült rosszul. Utána még küldött, de egyszerűen sokkot kaptam akkor, hogy ez hogy nézhet így ki?? Ezt így tényleg nem lehet szavakba önteni.
Lehet találnék hasonlót a neten, ha keresgetnék, de nem is akarok ilyesmit keresgetni. Akkor is valami 1 évig nem is kezdtem ki egy lánnyal sem. Az tényleg egy trauma volt.
Amúgy ne legyen félreértés. Nem vagyok olyan srác aki bárkivel kikezd. Nem is volt sok parnerem, nem is ez a célom. Ezzel a lánnyal is kapcsolatot akartam, vagy mondhatni, hogy kapcsolatban is voltunk.
úgy vagyok vele, mint #12 vagy #14-es, csak képen láttam olyat, ami nem tetszett, de nagyon-nagyon ritka. (annyira hatalmas volt a csikló, hogy már egy férfi péniszére emlékeztetett)
ezt az egész punciszépség témát ahhoz tudnám hasonlítani, ahogy egy természeti táj látványát szépnek látod: nem azt várod, hogy úgy nézzen ki, mint egy kertművészeti alkotás, hanem jól van az úgy, nagyon szép a maga természetességében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!