Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányról csúnya dolgok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányról csúnya dolgok derültek ki akivel randizok, higgyek a pletykának vagy kérdezzem meg őszintén?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnője mesélt róla olyanokat hogy égnek állt a hajam. Állítás szerinte szexelt 2 illetve 3 fiúval is még végzősként gumi nélkül is. Ennek már 2 éve. Nem ismerem őt sem jobban mit kiszemelt lányt így nem tudom hihetek-e neki.

Minden 18-20 éves lány ilyen laza erkölcsű?

2019. febr. 28. 15:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%
És ez hol csúnya dolog??
2019. febr. 28. 15:13
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
kérdezd meg tőle
2019. febr. 28. 15:15
 3/20 anonim ***** válasza:
29%
Nos legalább tudod, hogy nem kell finomkodni vele, mehet a popsiból szájba.
2019. febr. 28. 15:21
 4/20 anonim ***** válasza:
34%

Kérdezd meg tőle!

De attól még egy rbnc marad egy életre.

Vannak normális 18-20 éves lányok!

2019. febr. 28. 15:21
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
Ez bukó.
2019. febr. 28. 15:23
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Ne foglalkozz a múlttal Én örülnék egy ilyen laza lánynak.
2019. febr. 28. 15:26
 7/20 anonim ***** válasza:
66%
Hát én első körben csak elmondanám a csajnak, hogy miket terjeszt róla a barátnője ...szép kis "barátnő" az ilyen. Aztán ha igaz, akkor valsz. dobnám. Lehet, hogy valakinek igen, de nekem ez nem fér bele. Én legalábbis nem voltam soha a többes szex híve. Okés, ha jó r1bancos lenne a csaj és fűzne ezerrel, akkor talán elkapnám egy pár fordulóra és jól kiélném magam rajta, de ennyi. Persze aztán kitudja, lehet annyira magával ragadna a személyisége, hogy mégiscsak beleszeretnék, de jelen helyzetben nem biztos, hogy egy ilyen lányról van szó.
2019. febr. 28. 15:26
 8/20 A kérdező kommentje:
A poén az (bár én nem nevetek rajta) hogy ránézésre egy tök szolid visszafogott lány. Szülei vallásokat, még ő is járt 16 éves koráig templomba velük... de hogy televerjék 2-3an az már tényleg gáz.
2019. febr. 28. 15:27
 9/20 anonim ***** válasza:
81%
Szolid, visszafogott lány aki egy vadmacska az ágyban. A legjobb!
2019. febr. 28. 15:30
 10/20 anonim ***** válasza:
86%

Azt biztosra veheted, hogy ez a lány nem a legjobb barátnője... a legjobb barátnőm senkinek nem mond ilyet rólam, nemhogy annak, akivel épp randizok. Még akkor sem, ha igaz.

Innentől én azért kétségbe vonnám a sztorit. A legegyszerűbb, legegyenesebb dolog, hogy megkérdezed őt magát, mondd csak el, hogy ettől a bizonyos xy-tól ezt hallottad, szeretnéd tudni, hogy ezek valóban így történtek-e.

2019. febr. 28. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!