Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányról csúnya dolgok derültek ki akivel randizok, higgyek a pletykának vagy kérdezzem meg őszintén?
A legjobb barátnője mesélt róla olyanokat hogy égnek állt a hajam. Állítás szerinte szexelt 2 illetve 3 fiúval is még végzősként gumi nélkül is. Ennek már 2 éve. Nem ismerem őt sem jobban mit kiszemelt lányt így nem tudom hihetek-e neki.
Minden 18-20 éves lány ilyen laza erkölcsű?
én nem értem mi ezzal a gond. rövid időszak volt amikor szarrá kurták és hidd el nem bánta meg és ha hisz istenben biztosan hálát is adott neki hogy ilyen élményekben volt része.
Biztos jól elélveztették és imádta hogy sorban élveztet el faszokat. minden egészséges nő álma, csak nem mindenkinek adatik meg vagy nem vallja be.
28f
Igen, ennyire ribisek.
Ismerek egyet, aki már 10évesen szopott, de adja a nehezen kaphatót, hogy ő legalább 1hónapig nem szexel fiúval.
Egy másik meg egészen a házasságig akar várni, azt közben már nem is szűz...
Ennyiből... a fene se tudja. Lehet, a barátnője akar csak köztetek állni... vagy tényleg csinált ilyeneket, de már kinőtte vagy melletted nem fog kelleni neki más.
Ez igazából idővel elválik majd.
Ha meg is történt, jobb lett volna nem tudni róla. Ha nem megemészthető számodra a dolog, mindenképp mondd el neki, hogy ezt mesélte róla a barátnője, és igaz-e. Ha nem igaz, akkor miért mondta a barátnő. Azt gondolom, hogyha igaz, akkor vagy beismeri, vagy pedig rögtön elkezd valakit támadni, hogy hogyan hihetsz el ilyet róla stb. Ha nem igaz, és tényleg olyan szolid lány, akkor meg fog döbbeni, megrökönyödik, hogy a barátnője, hogy terjeszthetett ilyesmit.
Úgy ne kezdd el a kapcsolatot, hogy ez ott zavar, és nem beszéltek róla, mert mérgezni fogja a kapcsolatotokat, és egyszer úgyis elő fogod hozni.
1. Egy legjobb barátnő nem mond ilyet.
2. Az a barátnő csak féltékeny, Ő akar téged, más lehetőség nincs, szeretne eltántorítani.
+1
Volt kvás korszaka, kiélte magát, egy ilyen szitu annyira nem gáz szerintem, fiatal lány, plusz tényleg sokan beadnának ilyet ha lenne rá esély, de nem mindenki vallja be.
23N
"Okés, ha jó r1bancos lenne a csaj és fűzne ezerrel, akkor talán elkapnám egy pár fordulóra és jól kiélném magam rajta, de ennyi."
Nem gondolod, hogy ez kicsit álszent a részedről? Fúj, fúj ribi, de ha teper, akkor szívességet teszel, és megdugod? Aztán te mivel lennél különb?
Kérdező! Mi derült ki azóta? Igaz volt a legjobb "barátnő" (ha igen, akkor sem barát az ilyen) meséje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!