Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnatok egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnatok egy ilyen lanyrol?

Figyelt kérdés

19-20 eves, csinosan oltozik, jo alakja van, de tok gyorsan zavarba jon/szegyellos idegenekkel, es visszahuzodobb. De kulsore ez nem latszik rajta, nem tudom mennyire ertheto.

Irjatok kort ha lehet!

2022. márc. 31. 23:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Na jó, lelövöm a poént.

Azt gondolom hogy nem sok önbizalma van, és valoszinüsítem , hogy életében nem volt még férfival.

Ami azért szomorú ha belegondolunk hogy petting is létezik a Földön

2022. ápr. 1. 00:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Szívesen megismerném.

29/F

2022. ápr. 1. 00:11
 13/14 anonim ***** válasza:
34%

Ezt írtam:

"Ami azért szomorú ha belegondolunk hogy petting is létezik a Földön"

Elég félreérthető. Erre helyesbiteném:

"Ami azért szomorú ha belegondolunk, MERT petting is létezik a Földön"

vagy erre, kinek mi tetszik jobban (jelentésük szerintem ugyan az) :

"Ami azért szomorú, hiszen ha belegondolunk, petting is létezik a Földön "

2022. ápr. 1. 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:
68%

Pont annyit amennyit leírtál. Az hogy csinos látatlanban nehéz megmondani. A személyiségéről csak annyit írtál szerinted introvertált, de ebből még semmi sem derül ki milyen valójában.

Ja és baby, itt a GyK-n kb. mindenkit megdugnának és mindig pont az a fő zsánere mindenkinek mint amilyen a kérdező 😂

Egyébként neked miért van szükséged egy anonim fórumon írt bejegyzésekre önbizalom erősítésre? Ennyire bizonytalan vagy magadban???

2022. ápr. 1. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!