Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnatok egy ilyen lanyrol?
19-20 eves, csinosan oltozik, jo alakja van, de tok gyorsan zavarba jon/szegyellos idegenekkel, es visszahuzodobb. De kulsore ez nem latszik rajta, nem tudom mennyire ertheto.
Irjatok kort ha lehet!
Na jó, lelövöm a poént.
Azt gondolom hogy nem sok önbizalma van, és valoszinüsítem , hogy életében nem volt még férfival.
Ami azért szomorú ha belegondolunk hogy petting is létezik a Földön
Ezt írtam:
"Ami azért szomorú ha belegondolunk hogy petting is létezik a Földön"
Elég félreérthető. Erre helyesbiteném:
"Ami azért szomorú ha belegondolunk, MERT petting is létezik a Földön"
vagy erre, kinek mi tetszik jobban (jelentésük szerintem ugyan az) :
"Ami azért szomorú, hiszen ha belegondolunk, petting is létezik a Földön "
Pont annyit amennyit leírtál. Az hogy csinos látatlanban nehéz megmondani. A személyiségéről csak annyit írtál szerinted introvertált, de ebből még semmi sem derül ki milyen valójában.
Ja és baby, itt a GyK-n kb. mindenkit megdugnának és mindig pont az a fő zsánere mindenkinek mint amilyen a kérdező 😂
Egyébként neked miért van szükséged egy anonim fórumon írt bejegyzésekre önbizalom erősítésre? Ennyire bizonytalan vagy magadban???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!