Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnátok egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy lánnyal aki kb 145 cm nagy mellei vannak jó alkata van s mégis félénk nehezen nyílik meg sok ember előtt kis csoportba azonban nagyszájú ha a pasik kötekednek vele durván visszavág dominánsnak tűnik de amikor én -bírtam vele a szemkontaktust sőt megfogtam a kezét határozottan akkor meghátrált sőt az egyik pasi nagyon erősen a combjára csapott de azt nem reagálta le pedig sokkal kisebb provokációra máskor ugrott. Mi lehet a fejébe?
2021. aug. 29. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Azt ne akard tudni..
2021. aug. 29. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Hú ha azt elmondanám.... Jobb ha nem is tudod.
2021. aug. 29. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
95%
Talán egy kis önbizalomhiány. Kifelé persze lehet hogy nem ez látszik, de ahogy az intimitásra reagál, nekem annak tűnik.
2021. aug. 29. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Még mindig nem vagyunk gondolatolvasók... a magassága, testalkata másodlagos a történet szempontjából amúgy is. Ha megfogtad a kezét és elhúzta - nem akar tőled semmit. Ha más a combját fogdossa és nem szól semmit - attól a pasitól meg igen. Nem egy matekfeladvány.
2021. aug. 29. 21:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Miért van az h a dominanciára csúnyán reagál de ha valaki ellenkezést nem tűrően ég dominánsabban néz rá akkor beijed lehet szub?
2021. aug. 29. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!