Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnatok egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnatok egy ilyen lanyrol?

Figyelt kérdés

19-20 eves, csinosan oltozik, jo alakja van, de tok gyorsan zavarba jon/szegyellos idegenekkel, es visszahuzodobb. De kulsore ez nem latszik rajta, nem tudom mennyire ertheto.

Irjatok kort ha lehet!

2022. márc. 31. 23:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejonne. Egy idő utan ugyis feloldodik ha megismer.

27/F

2022. márc. 31. 23:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal, még előtte az élet. Remélem senki nem teszi tönkre, és boldog kiteljesedett életet tud élni.

29/F

2022. márc. 31. 23:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az ilyen jellemű nők jöttek be igazán . 43 - F .
2022. márc. 31. 23:31
 4/14 A kérdező kommentje:
3 Miért?
2022. márc. 31. 23:33
 5/14 anonim ***** válasza:
70%

Mit gondolok?

Hát egyrészt látni kéne...

2022. márc. 31. 23:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

3 : vagyok .

Hogy miért az ilyen jellegű nők jöttek be nekem ?

Mert soha nem vonzódtam az olyan nőkhöz , akik hangoskodtak , felhívták magukra a figyelmet . Talán részben ez annak is köszönhető , hogy én sem voltam egy középponti ember , ezért a hozzám hasonló jellemmel rendelkező nők voltak szimpatikusak számomra s velük találtam meg leginkább az össz hangot , velük éreztem jól magamat .

2022. márc. 31. 23:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az effele lanyok az idealjaim. Habar a kulsejen nem latszik a visszahuzodottsag, a viselkedesebol biztos megnyilvanulna, az pedig elkepesztoen vonzo amikor egy szep lany nem tarja ki a rejtelyeit orszag vilag ele. Kesztetest erzek hogy megismerjem, es orommel tolt el hogy masok nem latnak benne akkora erteket mint en.
2022. márc. 31. 23:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Kiválóan megfogalmazott hozzászólás ( 7 ) - ez így igaz .
2022. márc. 31. 23:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Igazából jópofa tud lenni, de nem lenne jó hozzám mert én meg frusztrálom az ilyen nőket 🤷‍♂️
2022. ápr. 1. 00:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre az ugrana be, hogy biztosan szűz és nem sok tapasztalata van pasikkal. Ami nem gond, nálam inkább plusz pont. Aranyos tud lenni.

26F

2022. ápr. 1. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!