Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ennyire erős fétis?
Itt van egy lány: [link]
Valószínűleg ő sem tetszik mindenkinek, de nagyon kevés férfi utasítaná vissza vele a szexet.
Én ebbe a nagyon kis %-ba tartozom. Voltam már együtt nála kicsivel husibb lánnyal, és nem élveztem. Másról kellett fantáziálnom, nem voltam kőkemény, csak épphogy felállt. Kb 70 kiló az, ami alatt szinte nem is tud felizgatni egy nő a testével. Számomra a legtökéletesebb alkat ilyen: [link]
Értem, hogy ízlés kérdése, de normálisa az, hogy vékony, "egészséges" alkatú lányokkal egyszerűen nem élvezném a szexet, mert nem tetszenek és alig izgulok fel?
A kövér nők meg párt nem találnak maguknak könnyen. /Nálam csak barátot, a pár az elég túlzás/
Tapasztalat. Azért terhes nem vagyok, se modell, de nem vagyok se vékony se normál
Ne aggódj, nem vagy egyedül vele, van aki 40 kiló feletti lányokra nem izgul fel
Teljesen normális. Nem mindenkinek a gebék tetszenek.
Pl. a feleségem is olyan alkat volt, amit linkeltél. A Covid alatt felszedett magára, most már kicsit túl sok, de majd visszajön.
Ilyenekkel szoba se állok
S coupe AMG még hó végén is török pacek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!