Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az ennyire erős fétis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ennyire erős fétis?

Figyelt kérdés

Itt van egy lány: [link]

Valószínűleg ő sem tetszik mindenkinek, de nagyon kevés férfi utasítaná vissza vele a szexet.

Én ebbe a nagyon kis %-ba tartozom. Voltam már együtt nála kicsivel husibb lánnyal, és nem élveztem. Másról kellett fantáziálnom, nem voltam kőkemény, csak épphogy felállt. Kb 70 kiló az, ami alatt szinte nem is tud felizgatni egy nő a testével. Számomra a legtökéletesebb alkat ilyen: [link]

Értem, hogy ízlés kérdése, de normálisa az, hogy vékony, "egészséges" alkatú lányokkal egyszerűen nem élvezném a szexet, mert nem tetszenek és alig izgulok fel?

2022. márc. 31. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Normális.
2022. márc. 31. 13:39
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem fétis, csak szimplán más az ízlésed. De kövér nő számtalan van, úgyhogy te is megtalálod a párod
2022. márc. 31. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
A többi férfi örül neki, nekik több karcsú lány marad,
2022. márc. 31. 13:45
 4/9 anonim ***** válasza:
48%

A kövér nők meg párt nem találnak maguknak könnyen. /Nálam csak barátot, a pár az elég túlzás/

Tapasztalat. Azért terhes nem vagyok, se modell, de nem vagyok se vékony se normál

Ne aggódj, nem vagy egyedül vele, van aki 40 kiló feletti lányokra nem izgul fel

2022. márc. 31. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Na, hát én meg pont fordítva vagyok. Ami más ízlése szerint még tök normális, nekem már az is sok a jóból, én a nagyon vékony lányokra izgulok. Ez van.
2022. márc. 31. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. Nem mindenkinek a gebék tetszenek.

Pl. a feleségem is olyan alkat volt, amit linkeltél. A Covid alatt felszedett magára, most már kicsit túl sok, de majd visszajön.

2022. márc. 31. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Ilyenekkel szoba se állok

S coupe AMG még hó végén is török pacek

2022. márc. 31. 14:38
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 hogy jön ide az hogy mennyire vagy prostituált? :D
2022. márc. 31. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindent fétisnek hívni nem a nem normális. Egyszerűen ez jön be, ilyen az ízlésed. Szíved joga ilyen lányokat választani.
2022. márc. 31. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!